Kundgaranti

Hos Tryckt Val strävar vi efter att vara det tryggaste valet du som kund kan välja när det gäller att producera ditt marknadsmaterial. På denna sida beskrivs några av garantierna vi önskar att ge dig för att du ska känna dig helt trygg på att du är i goda händer.

1. ALLTID TRANSPARENTA PRISER

Vi har som mål att du som kund aldrig ska känna dig lurad eller chockad när fakturan kommer. Du kan enkelt ta fram ett estimat på vad det kommer att kosta med hjälp av kalkylatorn på produktsidorna. Självklart skickar vi en offert som godkänns av dig innan beställning görs. Du kan kontakta oss på hej@trycktval.se för att få en offert. I tryckbranschen har priserna länge varit dolda och olika typer av kunder betalar ofta olika mycket. Hos oss betalar alla kunder detsamma oavsett hur stor eller liten du är. Du ska aldrig få några negativa överraskningar när fakturan kommer.

2. PERSONLIG SERVICE

Vi försöker alltid att hjälpa dig med bästa lösning utifrån dina mål, din budget och dina kvalitetskrav. Vi som jobbar med detta har lång erfarenhet i branschen och kan med vår kompetens se till att vi finner en lösning som täcker alla dina behov. Hos oss ska svaren vara tydliga och snabba, och du ska bli tagen seriöst oavsett storlek på uppdraget. Om vi ser att din idé eller en önskan kan göras på ett smartare och bättre sätt så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och idéer.

3. PROVER, OFFERTER OCH KORREKTUR

Hos oss är korrektur och tydliga offerter en självklarhet för att alltid säkerställa att du som kund vet vad du får och vad du betalar för. Du skall alltid få en offert, och du ska också få en korrektur efter beställning. Detta gör att vi kan fånga upp fel och rätta till tryckfilerna innan leverans. Om du är osäker på produkten så kan du alltid beställa några prover så att du enkelt kan testa produkten.

4. RIKTIGT BRA PRISER 

Skulle du finna samma produkt till ett bättre pris hos en svensk konkurrent så lägger vi oss lägre i pris. Vi jobbar hårt med våra leverantörer för att säkerställa att både kvalitet och priser är de bästa. Fråga oss gärna om produkternas kvalitet om du undrar varför ett alternativ är dyrare än något annat. Riktigt bra kvalitet kostar ofta lite mer.

5. TRYCKT VAL FÖR MILJÖ

Alla våra leverantörer går igenom en omfattande process för att säkerställa att allt går rätt till. Vi besöker våra leverantörer och de går igenom en omfattande on-boarding så att vi kan säkerställa att de uppfyller våra tuffa miljö- och kvalitetskrav. Vi jobbar hårt för att du som konsument ska få möjligheten att göra riktigt bra och medvetna miljöval. Varje produkttyp har några extra goda miljöval alternativ. Därmed kan du välja rätt för både dig och för miljön. Vi har till exempel varumärken på både profilkläder och de flesta andra produkter där kvalité och miljö står i fokus. Detta göt att du som kund kan ta de där extra bra valen.

6. TRYCKT VAL FÖR KVALITET

De flesta av våra leverantörer är bäst i branschen inom sin produktionsnisch och de är ofta erkända inom sitt område. Alla våra leverantörer går igenom en omfattande on-boarding och alla standardprodukter testas av oss innan de når dig som kund. Alla våra leveranser kontrolleras först av leverantören och sedan av oss, innan de skickas till dig som kund. Vi är ett kundorienterat bolag som tar feedback, bra som dålig, på största allvar för att hela tiden förbättra oss.