Visar alla 5 resultat

Plastkort med eget tryck

På Tryckt val erbjuder vi plastkort i kreditkortsformat till flera olika funktioner. Oavsett om det ska användas som medlemskort, visitkort, RFID kort, presentkort eller liknande. Korten kan fås med en mängd olika tillval och funktioner. Om du inte hittar vad du letar efter, slå en signal till oss.

Plastkort med Guldfolie eller partiell lack

Våra plastkort med tryck kan fås med flera olika tillval. För att göra designen lite mer exklusiv används ofta spotlack eller guldfolie som gör korten riktigt läckra och iögonfallande. Det ska såklart matcha ditt varumärke.


Anpassade plastkort med eget tryck för olika områden

Det finns många olika plastkort med tryck anpassade för olika områden. Vi har på trycktval allt från medlemskort, visitkort, RFID-kort, NFC-kort och presentkort. Vi förstår att det kan kännas krångligt att veta skillnaden och vad som passar er bäst. Tveka därför inte att höra av er till oss om ni har frågor eller funderingar.

RFID – kort; vad är det?

RFID är en förkortning utav ”radio-frequency identification” och är en typ av kort som blivit allt mer populärt de senaste åren. Tekniken bakom RFID-kort är att de skickar/tar emot information via en speciell radiofrekvens. Fördelen med detta blir bland annat att det blir kontaktlöst då kortet kan läsas av på ett litet avstånd. Samt att kortet ej kan bli avprogrammerat lika enkelt som ett magnetkort kan. Populariteten kring detta kort visar att det troligtvis kommer ersätta magnetremsor helt.

Visitkort som plastkort med tryck

Ett visitkort med tryck är en bra investering för att enkelt sprida dina kontaktuppgifter på mässor eller i andra sammanhang. Dessa kort behöver inte vara i samma kvalitet eller hårdplast som exempelvis presentkorten eller medlemskorten då man istället vill fokusera på kvantiteten och få ut en stor mängd så man kan sprida till många. Visitkort med tryck är en bra investering och bidrar till ett större förtroende.

Presentkort och medlemskort med tryck

Plastkort med tryck är ett billigt och enkelt sätt att skapa ytterligare lojalitet hos dina kunder. Dessa kan du använda som medlemskort, passerkort eller varför inte presentkort. Många uppskattar att ge bort något fysiskt. Medlemskort som skickas ut sätts ofta på en bärare, och ett presentkort kommer ofta med ett snyggt kuvert eller fastlimmat i ett snyggt papperskort.

Personalisering av plastkort med tryck

Plastkorten kan enkelt personaliseras på olika sätt. T.ex så printas ofta en unik streck-kod, En unik QR kod eller ett unikt nummer. Detta görs gör att korten blir personliga. Dessa koder kan sedan kopplas mot kassasytem eller liknande. Vi levererar plastkort till många olika kassasytem och RFID funktioner. Om korten har magnetremsa eller RFID chip så kan dessa också kodas.

Plastkorten med tryck kan få blank eller matt yta, men ska man skriva på det så gör man ofta en signaturpanel som gör att kortet kan skrivas på med en bläckpenna.

Beställa plastkort med tryck

Vi har minimumorder på 250 plastkort med unik design. Du kan då få kortet precis som du önskar. Kortens leveranstid är som standard 1-2 veckor upp till 1000 stk, men är det så att du önskar fler eller att du har en skarp deadline, så kolla med oss innan beställning.