Visar alla 18 resultat

FÖRKLÄDEN MED TRYCK

Ta veckans alla tillfällen i akt och låt ert företag få synas i snygga, hållbara och funktionella förkläden med tryck från oss på TrycktVal.se! Det är klokt att låta ditt företags logotyp eller föreningens signum tryckas upp på stilrena förkläden. Det är lätt att tänka på företag inom restaurang, kök, café och coffee shops när man ser ett förkläde. Faktum är att många fler yrkeskategorier än så har nytta av ett slitstarkt förkläde med tryck eller brodyr för att höja sin känsla av professionalism och hygienrutiner. Är ditt företag aktivt inom trädgård, blomsterhandel, livsmedelsförsäljning eller annat praktiskt arbete som har nytta av högkvalitetsförkläden med tryck och brodyr så har även ni hamnat rätt. Att investera i en enhetlig klädsel för personalen både på arbetsplatsen och till exempel vid mässor och events förstärker företagets varumärke på ett positivt sätt. Vilket budskap vill ni förmedla till era kunder? Oavsett av vem, när och var era förkläden med tryck är tänkt att användas så har vi på TrycktVal.se lösningen och vi hjälper er så gärna i processen. Vi samarbetar med några av marknadens mest populära och respekterade tillverkare, därför är vi stolta över att även kunna erbjuda Fairtrade-förkläden av 100% ekologisk bomull från ledande danska märket Neutral. Klicka här om du är intresserad av andra profilkläder.


Förkläden med brodyr

Vi på Tryckt Val har många olika förkläden att välja mellan så du ska hitta det som passar bäst. Vi kan både brodera eller trycka. Brodyr är lite mer hållbart vid tvätt i höga temperaturer något som ofta uppskattas av proffsen. Vi förstår att frågorna kan vara många och att det inte alltid är lätta beslut. Om ni därför behöver hjälp i era val så ska ni inte tveka på att höra av er till oss på Tryckt Val så hjälper vi er!

Att välja förkläde utifrån behov

Vi brukar kunna se en rad olika modeller på förkläden ute på restauranger, caféer, coffee shops och andra kundtäta platser - oftast inom mat, dryck eller servicebutiker. Det kan vara långa förkläden med tryck som har knyte bak samt band runt nacken. Dessa är populära bland matlagare i allmänhet, ett längre förkläde skyddar plaggen under förklädet på ett väldigt bra sätt mot matstänk och liknande som förekommer i kök eller andra miljöer av samma karaktär. Vi har även flera varianter av ett kortare förkläde för servering. Den kortare modellen gör det lättare att röra sig smidigt vilket ofta är nödvändigt för serveringspersonal som arbetar långa pass i ett högt tempo. Det finns att välja på förkläden med tryck eller brodyr som antingen har en ficka, flera fickor eller som är helt släta utan fickor. I förklädeskategorin har vi inga uppdelningar på dam- och herrförkläden utan välj helt enkelt den eller de modeller som passar bäst för era behov. Förkläden med tryck eller brodyr består ofta av en hög procent bomull. Detta för att kunna tvättas i högre temperaturer men bomullen varierar också en del i tjocklek beroende på vald modell. Detta återspeglas också i känslan av tålighet och kvalitet. Förkläden och profilplagg i kraftigare bomull håller bättre, tål mer slitage och ser också snyggare ut med er valda dekoration. Förkläden med tryck finns även i andra material såsom woven, polyester eller blandningar av olika material.

Att trycka på förkläden

Vi på TrycktVal.se använder oss av flera olika metoder för att anpassa produkten på ett så bra sätt som möjligt ut till er. Här kan Ni välja mellan olika förkläden med eget tryck. Vi erbjuder förkläden med tryck enligt ert önskemål, utifrån antal samt vald modell väljer vi den tryckmetod som passar plagget bäst. Dessutom kan vi brodera er valda design för ett exklusivt och lyxigare utseende! Brodyr är också ett uppskattat alternativ av t.ex restaurangbranschen då brodyrtrycket tål höga tvättemperaturer. De tre vanligaste teknikerna vi använder oss av är screentryck, DTG och broderi.

Screentryck betyder att vi pressar färg genom en silkesduk sträckt över en ram. Denna process görs igen för varje färg och ger ett tjockt färglager med lång hållbarhet. Screentryck ger ofta bäst resultat, och är dessutom i många fall den billigaste tryckmetoden så länge det inte är alltför många färger som ska tryckas på plagget.

DTG - Direct To Garment, är en tryckteknik där en maskin används direkt på plagget. Detta är en digital process vilket gör den speciellt lämpligt för ett litet antal artiklar där det ska skrivas ut i flera färger. De senaste åren har den tekniska utvecklingen gått i en rasande takt. Detta har gjort DTG till en fullfjädrad ersättning för screentryck i ett flertal produktioner.

Broderi är ett bra sätt att ge dekorationerna en mer exklusiv känsla. Detta är den föredragna tekniken för t.ex. pikétröjor och jackor men är mindre lämplig för tunnare tyger som skjortor och vissa träningsplagg. Broderier tål också att tvättas i höga temperaturer. Broderi prissätts efter antalet stygn och dekorationens storlek bestämmer priset.

Stärk Ert varumärke med broderade förkläden

Att investera i tryckta förkläden till företagets alla anställda är ett klokt val. Det bidrar till ett sammansvetsat uttryck och att ha er logotyp på ett förkläde medför att varumärket syns tydligt och ni kan själva påverka var på förklädet ni vill sätta ert valda tryck. Känslan av professionalism förstärks när alla era anställda har likvärdiga förkläden med tryck.

Ett förkläde från oss på TrycktVal.se ger inte bara ett professionellt intryck ute i verksamheterna utan det är dessutom en perfekt gåva ut till både anställda och kunder. Ett snyggt, praktiskt förkläde med tryck att ha ute vid grillen eller hemma i köket - det skyddar kläderna under, ger en härlig känsla och förhöjer kanske både självförtroendet och matlagningsglädjen.

Att satsa på gemensamma förkläden med personligt utvalt tryck bidrar till en positivare syn på ert företag och ett effektivt sätt att marknadsföra sig på ett annat sätt än via betald reklam. På detta vis kan ni få ert företag eller organisation att växa. Genom att använda profilplagg med tryck för flera olika sammanhang så missar ni inga affärstillfällen eller möjlig kund- och medlemsrekrytering. Välj förkläden med tryck från oss på TrycktVal.se, vi guidar er genom designprocessen! Vi har förkläden med tryck eller brodyr som passar för olika uppdrag.

Vi är med er för en hållbar framtid. Hållbara förkläden

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra Fairtrade-tillverkade förkläden med tryck från danska Neutral. Fairtrade-förkläden med tryck har även certifieringen OEKO-TEX som kontrollerar skadliga substanser i textiler. “STANDARD 100 by OEKO-TEX® “ är just nu det mest kända och spridda varumärket i hela världen, därför är det också världens ledande certifiering för textilier, tillbehör och produkter som provats med syftet att upptäcka innehåll av hälsoskadliga ämnen i materialen. Våra förkläden med tryck eller brodyr från Neutral har hela fem olika miljö- och etikcertifieringar från oberoende organisationer. Väljer ni att trycka eller brodera på Fairtrade-tillverkade profilprodukter från Neutral får ni snygga och sköna förkläden av kvalitet i världsklass med 100% ekologisk bomull.

Vi levererar till Er!

Vi på TrycktVal.se levererar era valda förkläden med tryck och broderi i hög kvalitet. Vi har vårt säte i Stockholm och levererar så snabbt vi bara kan oavsett var i landet just er verksamhet befinner sig. Vi hjälper er genom processen så varmt välkomna med era förfrågningar!