Visar alla 3 resultat

PACKTEJP MED TRYCK OCH LOGGA

Packtejp med tryck & logga passar dig som vill att dina paket skall se lite annorlunda och unika ut. Tejp med tryck ger dig som kund en mer proffsig look som också gör ditt paket mer unikt och synligt. Förutom det kommersiellt funktionella kan tejpen användas för att ge instruktioner om hur paketet skall hanteras.

Packtejp med logga kan användas för att:

  • Bli mer synlig i hyllorna
  • Exponera ditt varumärke hos dina kunder
  • Se professionell ut och skapa igenkänning

Vi har flera olika typer av packtejp som man kan få sin logga på. PVC, Bopp, transparent och i kraftpapper. Ta kontakt så hjälper vi dig.


Vi har olika typer av tejp med logga för olika användningsområden. Det viktigaste är att du får en tejp som du är nöjd med och som passar just dina ändamål då vi både har prisvärda varianter och varianter som används extra mycket av dem som dagligen använder tejpen.

Billig packtejp med tryckt logga

Vår bopptejp är den billigaste tejpen som vi har. Dess stora nackdel är att den låter ganska mycket vid användning, något som inte stör en person som bara tejpar ibland. Om man däremot vill ha tejp med tryck eller logga som inte ger ifrån sig ett ljud bör ni välja en annan tejp. Bopp-tapen är däremot billig och stark nog. Vår bopp/pp tape har bredden 48 mm. Den har ett solvent lim och klarar damm, fukt och minusgrader. Den är 46 My tjock. En rulle är ca 60 meter.

Transparent packtejp med tryckt logga

Vår bopptape är normalt hvit, men den kan fås transparent. Det tycker jag är ett fint alternativ om man har snygga förpackningar. Då kan man trycka loggan i vitt eller svar.

Tyst ljudlös premium packtejp med tryck

Vår PVC tejp är tystare och mer anpassad för den som tejpar ofta. Då kan ljudet vara en viktig faktor och tyst tejp med tryckt logga kan vara ett bra alternativ. Vår premium packtejp är 54 my tjock. 48 mm bred och är en av dem tjockaste, starkaste tejparna på rulle som man kan få med sin logga i små serier. Den klarar damm, fukt och minusgrader.

Packtejp i kraftpapper

Vår packtejp i kraftpapper är för dig som har produkter och ett varumärke som värnar om miljön. Denna packtejp är av likt material som själva kartongerna, vilket gör att tapen kan återvinnas och slängas tillsammans med kartongförpackningarna. Detta har blivit en populär och imageskapande tape som är riktigt snygg. Där måste man dock beställa lite fler än 36 st. Här ligger MOQ på 108 rullar.

Vad avgör priset på din packtejp?

Priset på din tejp med tryck avgörs av hur många färger du vill ha i trycket då man trycker en färg åt gången. Och såklart antal. Vi hat MOQ på 36 rullar. Ju fler färger du vill ha desto fler processer och längre ställtider och större kliché-kostnader blir det. Du kan enkelt ta fram priset i vår kalkylator eller ta kontakt via chatt eller telefon.

Tejp med logga till hela Sverige- Hur beställer man?

Vi på tryckt val levererar billig packtejp med tryck och tyst premium PVC tape med logga till hela Sverige. För att beställa packtejp med logga behöver du skicka en vektoriserad logga. I kalkylatorn kan du beräkna priset baserat på hur många färger som finns i loggan. Sedan kan du enkelt skicka en förfrågan. Vi tar då kontakt och du ombeds att skicka din logga vektoriserad. Om du inte har vektoriserad logga, bara lugn. Vi kan enkelt vektorisera den åt dig om du skickar över all info du har. Leveranstiden på vår packtejp är normalt ca 3 veckor, men om du har någon deadline eller om leveranstiden på packtejp med logga är extra viktig, så rekommenderar vi att det uppges tydligt vid beställning av packtejp