Visar alla 15 resultat

Arbetskläder med tryck

Att företaget har rätt arbetskläder med tryck fyller många syften. Man ser professionell ut mot kunder. Man ser seriösare ut och ger ett bättre intryck. Man får gratis exponering av varumärket. Och hos dem anställda så kan arbetskläder med loggor säkerställa att kläderna är bekväma och det blir då lättare att göra ett riktigt bra jobb.

Se professionella ut med tryckta arbetskläder

Anställda är en av de största källorna till hur ditt företag uppfattas av era kunder. Arbetskläder såsom jackor eller annat brandat material ger en image till både anställda och till företaget som helhet. Jämför intrycket som ges av t.ex en hantverkare som kommer i en egen bil samt urtvättade kläder utan några loggor eller tryck med någon som har snygga arbetskläder med logga tryckt.

Bygger arbetskläder med tryck kännedom om varumärket?

Att trycka på sina arbetskläder är självklart för ett företag som vill öka kännedomen av varumärket och synas där jobben blir utförda. Detta är extra viktigt för företag dom är ute hos kunder och uträttar jobb. T.ex. hantverkare, servicetekniker eller fastighetstekniker, men minst lika viktigt för butiksmetarbetare och personal. Har du någon gång varit i en butik där personalen inte har kläder som skiljer dem från besökare?


Stolthet till företaget bland anställda!

Givetvis bör anställda få arbetskläderkläder med tryck då det som nämnt ovan, bygger kännedom hos kunder. Om anställda ändå vill ha sina egna kläder, kan man arbeta med det yttre lagret såsom jackor, eller mössor för att få till det. Dock så skulle jag rekommendera att låta dem anställda få vara med och bestämma hur arbetskläderna med tryck ska se ut. Kanske kan man göra en omrästning och ett gemensamt event. Hos Tryckt val kan vi hjälpa till med lite olika förslag och skisser på era arbetskläder med tryck. När anställda ser bra ut och mår bra så ökar det stolthet till företaget. Givetvis bör arbetsläderna vara bekväma och av hög kvalité.

Säkra kläder för arbetet – Kläder som håller!

Olika industrier har olika krav på kläder. Ur säkerhetsynpunkt kan det vara viktigt att besökare enkelt kan identifiera dem som jobbar. Så att personalen inte blandas ihop med besökare eller kunder. Kläder kan också ha olika skyddsgrad, olika tvätt-temperaturer och olika grad av synlighet. Berätta gärna för oss vad du söker så ska vi hjälpa till med att hitta rätt plagg.

Tryckmetoder för arbetskläder

Transfer-tryck på arbetskläder Bra för små, mindre loggor Bra om loggan har graderingar Perfekt för vattenavvisande material Bra för små serier Screen- tryck på arbetskläder Bra för lite större loggor Perfekt för spotfärger/starka färger Perfekt för vissa vattenavvisande material Bra för större serier Broderi på arbetskläder Hög hållbarhet Ofta bra resistens mot tvättmedel och ljus. Enda alternativet för stickat eller fleecekläder Ej optimalt för vattenresistenta kläder då ytan förstörs något.