Tröjor med tryck

En tröja med eget tryck är något av de enklaste tilltagen du kan göra för att ge dina anställda ett professionellt intryck och utseende. Tryck ditt företags logga, er slogan eller ett iögonfallande motiv som framhäver budskapet och värderingarna du vill dela med bådeanställda och gamla och nya kunder.
Stort sortiment av tryckta tröjor.

Tryckt Val erbjuder ett stort urval av stilar från några av marknadens mest välkända och respekterade producenter, så som hoodies, Ekologiska tröjor, Sweatshirts, Pullovers och ZIP-hoodies. Alla med brodyr och tryck såklart. Vi har både med dragkedja/ZIP och utan dragkedja och alla tröjor kan fås med eget tryck. Vi kan också vägleda dig i valet av tryckmetod, så att dina tröjor inte bara har bäst möjlig passform, utan också bästa möjliga dekor.

Det viktigaste för dig som kund är att din tröja med ert egna tryck faktiskt används och att de inte hamnar långt ner i byrålådan, något som garanterat blir fallet om man väljer fel produkt till fel målgrupp. Fler profilkläder hittar du här.


Huvtröjor med eget tryck

På tryckt val har vi flera olika typer av huvtröjor som man kan trycka eller brodera på. Vi har billigare varianter som används av studenter, målare med mera, men också tröjor med lite högre kvalité som är gjorda för att hålla under längre tid. Huvtröjorna kan fås med både brodyr, transfer, screentryck och DTG.

Collegetröjor med brodyr

Collegetröjor är en tidlös klassiker. Vi kan erbjuda collegetröjor med tryck, brodyr, screentryck och DTG. Vi har många olika varumärken och du kan klicka dig vidare till den kategori som du gillar bäst. Vi har både collegetröjor som är mer premium och varianter som är lite billigare. Allt för att du ska hitta något som passar dig. Givetvis så kan vi ordna en gratis skiss till dig.

Tröjor med tryck och dragkedja

Många föredrar den trycka tröjan med dragkedja eller ZIP istället för collegetröjan. Jag kan tycka att den stora fördelen uppstår om man ska ta av och på den ofta. Hos oss kan du beställa både premiumtröjor med tryck och billigare varianter. Ta kontakt så ska vi hjälpa dig med dina tröjor med dragkedja.

Ekologiska tröjor med tryck

På Tryckt val AB har vi valt våra plagg med omsorg och vi har flera ekologiska tröjor med tryck, som passar den kräsna. Dessa är perfekta om du vill ha en hållbar profil och samtidigt profilera ditt företag. Med våra ekologiska tröjor med broderi kan man hålla huvudet högt. Dessa är gjorda av ekologisk bomull och har de flesta utmärkelser en ekologisk tröja kan ha

Så beställer du tröjor med tryck

Vi har minimum 10 st för att beställa tryckta tröjor med screentryck eller brodyr. Hos oss kan man alltså beställa med en ganska låg MOQ och ändå få riktigt snygg dekor på din tröja. När du valt tröja, så kan du enkelt beräkna vad det skulle kosta genom att ange hur många färger som finns på loggan. När det är klart så kan du skicka förfrågan, så tar vi kontakt. Ange gärna vilken färg du är intresserad av så ska vi hjälpa dig vidare med att trycka dina tröjor. Leveranstiden är normalt 2 till 3 veckor, men vi lagerhåller vissa tröjor så att du enkelt ska kunna få snabba leveranser.

Välj rätt tröja med eget tryck

Det finns många vägval att göra när man ska hitta rätt sätt att exponera sitt företag med en tröja eller någon annan typ av profilkläder med ett eget tryck. T-shirts är den vanligaste och mest populära varianten – men det finns tillfällen då det kan passa bättre med en långärmad collegetröja, en huvtröja eller en varm och skön fleecetröja med eget tryck. Vad har ditt företag för profil och i vilka sammanhang vill ni synas? Glöm heller inte att tänka igenom vilken målgruppen är och vilka kläder som de föredrar att klä sig i. Vissa föredrar kanske en mer diskret brodyr framför ett stort och tydligt reklamtryck.

Konsekvens ger en tydlig profil

Ett starkt tips när det handlar tröjor med tryck är att arbeta konsekvent. Med en tydlig och konsekvent grafisk profil och färgskala så behöver man använda betydligt mindre information för att avsändaren ska kännas igen. Blir allt rörigt så finns risken att kunderna blir förvirrade och tappar köpsugen.

Anlitar du oss på Tryckt Val så kan vi hjälpa dig att skapa en tydlig profil oavsett om det handlar om en tröja eller en huvtröja med eget tryck eller någon annan form av profilkläder. Välkommen att kontakta oss redan i dag!