Visar alla 12 resultat

Muggar med tryck

Kämpar du med att vakna upp på morgonen? För kaffe behövs det en mugg. Rädda kundernas morgon och ge bort en mugg med tryck som inte bara fyller behovet för dig som vill dricka gott kaffe – utan samtidigt marknadsför ditt företag. Självklart är våra muggar med tryck inte bara till för dig som kaffeälskare utan fungerar exakt lika utmärkt för dig som gillar te, varm choklad eller annan dryck.

Sprid budskapet på en mugg med tryck

Sprid budskapet och loggan tillsammans med doften utav kaffe eller te och skapa positiva föreningar med ditt varumärke. Med kaffe i koppen kommer du och din logga få fart på kroppen.

Vi på Tryckt Val har muggar med tryck i många olika färger, modeller, storlekar och prisklasser för att du som kund ska hitta precis det du söker. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på Tryckt Val så hjälper vi dig!


Koppar med tryck på arbetsplatser

En produkt som bör finnas i varje firmarum är muggar med tryck. Visste du att Sverige är det landet som dricker näst mest kaffe i hela välden? På ett år dricker en svensk kaffedrickare i genomsnitt 3,2 koppar kaffe om dagen. Så det säger ju sig självt att en kaffemugg med logga är den perfekta gåvan till både kunder och anställda. På många arbetsplatser står det oftast en eller flera kaffemuggar på skrivbordet. Varför inte byta ut den gamla kaffemuggen mot en mugg med tryck som samtidigt marknadsför ditt företag? Vi har gjort flera case där vi tryckt de anställdas namn, bil eller avatar så att alla kan få sin egen kaffemugg med tryck.

Kaffemuggar med tryck för te och choklad älskare

Eftersom kaffe är en så viktig del i mångas vardag och en självklarhet på många arbetsplatser så är det viktigt med en rejäl och framförallt snygg kaffekopp. En snygg kaffekopp kan vara pricken över I:et för ett stilrent inrett kontor. De fyller inte bara behovet av en varm kopp kaffe utan ger även dig och ditt företag marknadsföring på vägen. Kaffemuggar med tryck är självklart inte bara till för dig som dricker kaffe utan fungerar lika bra för de som föredrar te, choklad eller annan dryck. Ge kunden ett positivt intryck av ditt företag när namnet blandas av doften av kaffe, te eller choklad.

Perfekt gåva till anställda och kunder

Koppar eller muggar med tryck är den perfekta gåvan till både anställda och kunder. Det är en av de mest populära och välanvända profilprodukten som ger en förhållandevis billig marknadsföring till ditt företag, den har även lång livslängd. Vi på TrycktVal har reklamkoppar och muggar med tryck i många olika modeller, färger, storlekar och prisklasser för att du förhoppningsvis ska hitta det som passar in på det du och ditt företag är ute efter. Vill du ha ett lite mer avancerat tryck eller en enkel logga? Vi trycker efter era önskemål. Hör av dig till oss på Tryckt val så hjälper vi dig!

Muggar och koppar med tryck till Stockholm och hela Sverige

Vi på Tryckt Val levererar läckra muggar med tryck med tryck till hela Sverige. Genom goda fraktavtal och stor kunskap hjälper vi dig att hitta rätt kopp som passar din profil På vår hemsida kan ni enkelt beställa och räkna fram priserna på vad kopparna kostar