Visar alla 3 resultat

Ballonger med tryck

”Ingen kan vara nere med en ballong” sa Nalle Puh – och det stämmer verkligen. Ballonger med tryck kommer flyga mot himlen och sprida ditt företag utanför lokalens väggar.

Planerar ditt företag jubileum eller annan stor händelse? Eller ska ni planera ett öppet hus? Ska ni ha personalfest eller kanske representeras på en mässa eller annat evenemang? Reklamballonger passar perfekt till alla tillfällen, dels i marknadsförningssyfte men även för att reklamballonger fungerar som en utmärkt färgsprakande dekoration. Med ballonger med tryck kan du göra de annars lite stela sammanhangen roliga, minnesvärda och snygga. Vi har därför ett stort utbud på miljövänliga ballonger så att du ska hitta det du söker, för det blir ingen fest utan ballonger.

Hör av dig till oss på Tryckt Val om du behöver hjälp eller har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig att hitta de perfekta ballongerna med tryck för sitt syfte.


Reklamballonger

Ballonger med tryck är ett enkelt sätt att visa upp ett budskap, framföra en åsikt eller visa upp företagsloggan. Den passar i många olika sammanhang som ett litet evenemang i egna lokaler, en stor firmafest eller en mässa. På grund av detta är ballonger med tryck ett prisvärt och flexibelt alternativ till profilprodukt.

Ballonger med tryck passar inte bara som pynt till personalfesten eller jubileumsfesten utan är även en perfekt reklamprodukt att ha med sig på mässa eller annat event. Reklamballonger passar inte in i kategorin ”gåva till anställda” men missbedöm den inte – den är trots detta en perfekt, uppskattad giveaway till barn eller ungdomar som kommer bära runt den och sprida ditt företag utanför lokalens väggar.

Miljövänliga

Ballongerna är gjorda utav naturlatex och är 100% biologiskt nedbrutna vilket gör att du inte behöver oroa dig för naturen när du ger ballongen till ett litet barn som troligtvis kommer tappa bort den någonstans.

Olika färggrupper

Vi förstår att valet av reklamballong kan vara svårt, speciellt när det kommer till färg. Vi har tre olika färggrupper:

• Pastell (standard, icke-transparent)

• Kristallin (transparent)

• Metallisk (Pearl, glansig)

Varje färggrupp kommer sen i olika färger, detta beroende på om man vill att den ska vara transparant eller inte, om den ska vara glansig eller inte osv. Så börja med och välja vilken av dessa färggrupper du är intresserad av, sen kan du börja fundera på färg.

Om du behöver hjälp, har några frågor eller funderingar så vill vi gladeligen hjälpa dig! Så tveka inte att höra av dig till oss på Tryckt Val så ska vi göra allt vi kan för att hitta de perfekta ballongerna med tryck för ditt syfte!