Visar alla 5 resultat

Dome dekaler med eget tryck

I dagens brus och konkurrens gäller det att skapa ett bestående positivt intryck kring ert varumärke, företag eller förening ut till kunder och medlemmar. Ett enkelt, snabbt och billigt sätt att göra det på är att använda sig av våra högkvalitativa dome dekaler med eget tryck! Dessa dekaler har klister på baksidan och passar alla som vill ha extra effekt och en härlig, upphöjd struktur på denna typ av profilprodukt med egen design. Vi på TrycktVal.se skapar rejäla och hållbara dome dekaler med eget tryck som tål vatten, fukt och lättare kemikaliebelastning. Vi trycker utifrån era önskemål och har ingen begränsning vad gällande färger eller sammansättning. Denna typ av dekal med tryck ger helt enkelt ett lyxigare utseende på er produkt, maskin eller visningsmaterial som i sin tur höjer statusen och bidrar till ett gott första intryck av ert varumärke eller verksamhet.

I vår tillverkning behandlas varje sticker med tryck med en hinna av epoxy som gör att det buktar ut i en tredimensionell form. Dessa stickers kan beläggas med både en mjuk och en lite hårdare epoxy-yta. Våra dome dekaler med tryck ser exklusiva ut och ger en skön känsla, därför passar de utomordentligt bra om ni vill ge ert emballage, maskin eller produkt det där lilla extra ut till kund eller andra mottagare.


Hur kan vi använda dome dekaler med tryck?

Är er verksamhet aktiva inom events, sport- och föreningslivet eller kanske har ni hela er marknad inom den ständigt växande nät- eller direkthandeln? Har ni en tillväxtperiod i företaget eller föreningen där ni ständigt gör medvetna handlingar för att sprida ert varumärke så fler kunder eller eventuella medlemmar ska få upp ögonen för just er business eller verksamhet? Då är denna produkt verkligen något för er. Att på ett snabbt, billigt och framförallt snyggt sätt kunna märka upp en goodiebag, fraktlåda, katalog eller annan profilprodukt med en dome dekal som har ert valda motiv i epoxy coating gör att mottagaren lägger ert starka varumärke på minnet. Vi ser ofta dome dekaler med eget tryck på exklusivare produkter inom fitness, småelektronik såsom data- och telefonibranschen samt en del medicinaltekniska varor och annan elektronisk utrustning - denna smidiga variant av stickers med tryck kan användas på en rad olika sätt, bara fantasin sätter någon eventuell gräns!

Ringar på vattnet

Dome dekaler med eget tryck och denna typ av lyxigare klistermärken är också väldigt populärt bland e-handelsföretagen som gillar att ge sina kunder det där lilla extra. Det går utmärkt att trycka upp epoxystickers med tryck som ett litet tackkort i klistermärkesformat. Att överraska sina kunder med ett mervärde i deras redan lagda order ger kunderna en glad överraskning och får dem mest troligt att berätta för sina nära och kära om deras upplevelse och på så sätt rekommendera just ert företag eller verksamhet till flera. Tips och rekommendationer av företag från människor vi känner och litar på är fortfarande det vi konsumenter, inköpare och företagsledare helst tar del av när vi letar nya tjänster och produkter. Med hjälp av tryckta dome dekaler så kan det talas positivt om ert varumärke från mun till mun personer emellan och just rekommendationer är den överlägset bästa marknadsföringen som dessutom ger “ringar på vattnet” i lång tid framöver.

Till stamkunder eller nya medlemmar

En god idé är att använda sig av dome dekaler med tryck som medlemsklistermärken till t.ex stammisar eller nyregistrerade medlemmar. De ger en lyxigare look och känslan av att bli extra uppmärksammad är något som går väl hem hos de allra flesta av oss.

Våra dome dekaler med tryck har förutom avtagbart och permanent lim en hel del olika tillval. Vi kan jobba med metallic/krom färger, transparenta material eller en färgad botten. Vi på TrycktVal.se finns här för att försöka tillgodose just era önskemål så tveka inte utan ta kontakt med oss om ni har andra idéer så kan vi tillsammans diskutera fram det bästa alternativet för just era behov. Våra dome dekaler med tryck levereras normalt på ark, men kan skäras ner och levereras styckevis om det är mer önskvärt.

Dome dekaler med eget tryck även för industrin och större aktörer

Dome dekaler med eget tryck är väldigt lämpliga vid industriell märkning, då trycket på våra stickers ligger extra skyddat under det transparenta lagret av epoxy. Industriell märkning är främst till för att märka maskiner och produkter i syfte att underlätta och säkerställa identifiering, spårbarhet och stöldskydd på de olika enheterna. Givetvis kan dome dekaler med tryck från oss på TrycktVal.se levereras med olika nummer vid märkning, kontakta oss med era önskemål och behov! Vi skickar alltid en skriftlig offert och ordnar digital korrektur på de produkter som kräver det.