Visar 1–50 av 63 resultat

Skjortor med tryck

En skjorta med tryck sätter prägeln på vad ni utstrålar som företag. Professionell klädsel speglar en professionell organisation och är viktigt inom de flesta yrkeskårer. En skjorta med tryck eller brodyr passar såväl säljteamet som receptionen – skjortan med tryck är ditt ansikte utåt.
Skjorta med Brodyr
Tryckt Val erbjuder en mängd olika stilar från några av de mest kända och respekterade tillverkarna. Vi guidar dig i valet av tryckmetod så att dina kläder inte bara har bra passform utan också snygg design. Vanligast är skjortor med brodyr då det ger ett stilrent intryck. En populär produkt för kundmöten, mässor och på kontoret.


Skjorta med tryck passar flera branscher

En skjorta med broderad logotyp passar perfekt inom tjänstesektorn eller andra branscher där dina anställda behöver ge ett professionellt intryck för era kunder. Brodera företagets logotyp eller en iögonfallande design som ligger till grund för de budskap och värden som du vill dela med dina kunder. En skjorta med tryck är kanske den stiligaste uniformen du kan ge dina anställda. Vi erbjuder både herrskjortor och damskjortor med tryck, varav de senare har klassiskt kvinnliga attribut och skärningar. En fysisk skillnad mellan dam- och herrmodeller, utöver tryck och brodyr, brukar spegla sig i designen: herrskjortan har traditionellt knapparna på höger sida medan damskjortan har dem placerade på vänster sida. Våra damskjortor med tryck har ofta en tydligare markerad midja.

Skjorta med tryck till Stockholm och övriga Sverige

På Tryckt val levererar vi skjortor med broderi och tryck till kunder i Stockholm och övriga delar av Sverige. Vi har goda fraktavtal och levererar direkt från fabrik, något som håller våra kostnader nere. Detta gör att vi kan erbjuda riktigt fina produkter till riktigt bra priser.