Visar 1–50 av 143 resultat

Kepsar med tryck

Kepsar kan bidra till stor effekt i marknadsföringen av din verksamhet. Med tryckta eller broderade kepsar sätter du pricken över i:et på ditt företags eller lagets profilkläder.
Kepsar med brodyr som är unika
Med en specialdesignad keps med tryck eller broderi kan du själv välja detaljer som gör den helt unik. Tryckt Val levererar kepsar för alla ändamål i flera kvaliteter. Välj mellan broderade och tryckta logotyper.

Vill du att huvudet ska vara varmt på vintern eller skydda hjässan mot varm sol? Fråga oss gärna om vad du ska bära på huvudet när du vill synas i folkmassan.


FAQ - Vanliga frågor vid beställning av kepsar med brodyr

Praktiska kepsar med eget brodyr

Vad du sätter på huvudet påverkar både ditt utseende och hur du reglerar värmen i olika temperaturer. Tryckt Val erbjuder något att bära på huvudet oavsett väder och vind. En reklamkeps, keps med egen brodyr kan både vara snygg och praktisk.

Keps med eget tryck perfekt för give-aways

Reklamkepsen är kanske det mest effektiva sättet att marknadsföra ditt företag. En keps med tryck bär naturligt upp företagets logotyp och uppskattas av både anställda och kunder. En keps med tryck passar dessutom perfekt som profilprodukt och give-away. Kepsen med tryck är perfekt på mässor och sammankomster. Designa din keps efter ditt ändamål och din budget. En reklamkeps för give-aways kräver inte alltid samma kvalitet som en keps med tryck för arbetsplatsen. En keps med brodyr ger ofta ett mer exklusivt intryck medan en keps med tryck håller en tightare budget.

Solskydd på sommaren med broderad keps

Tryckt Val erbjuder något att bära på huvudet oavsett väder och vind. En reklamkeps, keps med egen brodyr kan både vara snygg och praktisk. På sommaren kan en solskyddande keps vara på sin plats för att hålla solen ur ansikte och ögon. En keps med tryck hjälper också dina medarbetare hålla håret i schack där hygien är en viktig faktor. Ge ditt företag en gemensam uniform med en företagskeps med brodyr.

Vilka tryckmetoder är bäst för eget tryck på kepsar?

Broderi är en av de mest hållbara metoderna. Man syr med nål och tråd. Bästa materialen för att brodera på kepsar är till exempel bomull och akryl. 6 Panelskepsar fungerar ofta väldigt bra för brodyr. Brodyren kan ofta gå på tvärs över kepsens paneler.

Screentryck vid större serier

Screentryck används vid större serier och ju mer materialet tränger in i kepsen desto bättre. Här får man akta sig så att man inte trycker på tvärs av panelerna. Det kan då ge ett sämre resultat. Polyester och bomull kan ofta fungera bra.

Det är värre md transfer som stryks på med hög värme. Då får man akta sig om kepsen är i ett plastmaterial så att den inte smälter.