VÄSKOR MED TRYCK

Väskan är inte bara praktisk när du ska till jobbet, resa utomlands eller besöka gymmet, utan en väska som transporteras i vimlet av människor är även en bra reklampelare. En ryggsäck med tryck visar på ett snyggt sätt upp ditt företags logga. På Tryckt Val kan du hitta allt från stilrena, praktiska ryggsäckar med tryck och laptopväskor med tryck till skolväskor och träningsväskor med tryck som med ditt företags logga på ger både outfiten och företaget liv.

Vi här på Tryckt Val erbjuder ett stort utbud av olika sorters väskor med tryck och färgval utifrån dina behov i syfte att du ska kunna hitta exakt det du söker.


Väskor med logo

Idag finns det otroligt många olika väskor med tryck till olika ändamål – skolan, jobbet, affären, utlandsresan, utflykten eller bara ha som en accessoar. Vi har ett stort utbud av väskor i varierande material, storlekar och prisklasser i hållbara och slitstarka material. Allt från den lilla datorväskan till den stora resväskan på hjul. Givetvis kan alla väskor fås med tryck, och vi har både ryggsäckar, sportväskor och reseväskor.

Väskan är den perfekta gåvan

Oavsett hur du tänkt använda din väska så passerar den många människor och därför är det ett bra sätt att marknadsföra sitt företag. Sprid ett budskap eller gör reklam för ditt företag med en logga som syns! Väskor är även en gåva som ofta uppskattas bland både anställda och kunder. Eller varför inte ge bort en datorväska, sportväska, ryggsäck eller axelväska som julgåva till de anställda eller till en kund? Väskor är även en bra reklaminvestering då de ofta kan användas under en lång tid - vilket är viktigt att tänka på när man köper en produkt. Ge ditt företag ett personligt uttryck. Vi på Tryckt Val hjälper och guidar dig genom dina val av väska.

Väskor med tryck till Stockholm och hela Sverige

Vi på tryckt val levererar snygga väskor med tryck till hela Sverige. Vi har vårt säte i Stockholm och förser Stockholm med våra populära väskor. Vi kan leverera med standard frakt eller express, och det som avgör är hur bråttom det är att få leveransen