Om oss

Vår historia

Tryckt Val grundades i Norge med mål om att sälja designtjänster. Vi insåg dock att det var svårt att sälja designtjänster utan att också leverera trycksaker och profilering.

Vi började tidigt att scanna av marknaden efter de allra bästa underleverantörerna och utvecklade ett brett nätverk av de bästa producenterna inom varje produktionsnisch. Vi insåg också att tryckmarknaden generellt bestod av dolda priser och en svårighet för er som kunder att ta rätt val. Till en början satte vi upp en trycksaksautomat där så mycket som möjligt skulle automatiseras för att kunna hålla så låga priser som möjligt.

Efter några år med tester och misslyckanden insåg vi att ni som kunder önskade personlig kontakt och vägledning för att få just era behov uppfyllda. Vi valde därför än en gång att ändra fokus. Vi ville bli bäst på personlig kontakt, kunduppföljning och verkligen se till att ni som kunder fick de bästa lösningarna, både för miljö, kvalité och pris.

Idag har vi valt att ha en del av våra mest sålda och vanligaste produkter på vår hemsida, Trycktval.se, och i tillägg serva er som vill ha mer skräddarsydda specialiserade produkter. Där kommer vår expertis in och vi jobbar hårt för att skaffa de bästa produkterna till de bästa priserna för att förenkla vardagen för er som kunder.

Vad levererar vi?

Tryckt Val är specialiserade på produktioner inom tryckt material och exponering och våra största segment är profilartiklar, mässmaterial och tryckt material. Vi jobbar med de bästa producenterna inom varje produktionsnisch, och har upparbetat ett stort nätverk av de bästa leverantörerna både i Sverige och i Europa.

För oss på Tryckt Val är det viktigaste uppdrag vi har att ge våra kunder de bästa produkterna från de bästa producenterna. Vi lever för att serva våra kunder så att de alltid är nöjda med oss. Vi är inte bundna till någon specifik producent vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar våra kunders behov perfekt. Vi vet att vi kan hjälpa våra kunder att spara både tid och pengar med hjälp av våra tjänster.

Till vem levererar vi?

Vårt mål är att vara en trygg produktionspartner till din marknadsavdelning, oavsett om du är ensam i den eller om ni är ett helt team. Där jobbar vi tillsammans med att hitta och definiera vad du är ute efter för att du enkelt ska kunna få ut maximalt av din marknadsbudget. Vi på Tryckt Val önskar att vara en viktig del av er marknadsavdelning där vi både kan erbjuda standardproduktioner via vår hemsida och en hel del specialproduktioner efter förfrågan.

Marknad och kundens identitet i fokus – Skapar mervärde!

På Tryckt Val har vi ett starkt intresse för varumärken och för hur starka varumärken kan användas för att påverka kundernas beteende och ge ökad lojalitet till dig och ditt varumärke. Att alltid ha en tanke med vad som ska kommuniceras och hålla kommunikationen relevant, enkelt och seriös lönar sig ofta i längden.

Står ditt varumärke för kvalitet kanske man ska välja lite färre produkter och verkligen se till att de utstrålar kvalitet och faktiskt har riktigt bra kvalitet. Om man istället vill kommunicera kreativitet och verkligen vara unik ska man kanske gå ifrån standardlösningarna även i sin analoga kommunikation.

Att vi hela tiden har detta i åtanke gör att vi ifrågasätter val av design, ställer jobbiga frågor om vem som skall exponeras för budskapet, och tvingar dig därför att tänka till lite extra. Detta ger exponering med ett syfte som för med sig lojala, återkommande kunder.

De bästa leverantörerna

Vilken producent som är lämplig för just ditt uppdrag bestäms utifrån antal, format, kvalitetsnivå, material och önskad leveranstid. Vi jobbar med de bästa leverantörerna inom varje nisch där vi har nära dialog. Vår representation i både Sverige, Norge och Polen gör att vi hela tiden kan vara uppdaterade och ge dig de bästa produkterna producerat av de bästa producenterna som tar miljö, kvalitet och mänskliga rättigheter på största allvar.

Då vi är oberoende och inte har några egna maskiner så är inte vårt mål att sälja vad vi kan producera utan det du vill ha. Du får en person att förhålla dig till som ser till att du alltid får personlig service och du slipper ha kontakt med många producenter och personer. Detta sparar dig tid, något som kan vara skönt i en stressig vardag.

Skalfördelar och goda inköpspriser

Då vi på Tryckt Val både har stor inköpsvolym tillsammans med vår norska avdelning och ett stort nätverk av leverantörer kan vi alltid se till att du får ett så bra pris som möjligt. Vårt jobb är att veta vilka producenter som är lämpliga för just ditt uppdrag och vi presenterar gärna flera olika alternativ för dig. Dessutom kan vi serva våra Skandinaviska kunder då vi har folk på plats i både Norge och Sverige som hjälper till med lokal rådgivning och ser till att leveranserna går enligt plan.