Visar alla 29 resultat

Fleecetröjor med brodyr

Fleecekläder kan vara mycket praktiskt på de flesta arbetsplatser. Ge din personal uniformer de vill använda samtidigt som du stärker ditt varumärke. Fleecetröjan med tryck passar utmärkt som både mellanlager och överdragströja när kylan slår till. Om du är intresserad av andra profilkläder med tryck kan du klicka här.

Fleecetröjan med logo har en isolerande effekt och bibehåller värmen även på den kalla arbetsplatsen. Fleece är ett material andas bra vilket gör fleecetröjan till det perfekta valet för en arbetsplats som förutsätter fysisk aktivitet i en kyligare miljö. En stor fördel med fleecen är att den torkar fort när den blir våt.

Brodera företagets logotyp, slogan eller iögonfallande design som ligger till grund för ert budskap och de värden som ni vill dela med era kunder – gamla som nya. Tryckt Val erbjuder en mängd olika stilar från några av marknadens mest erkända och respekterade tillverkare.


Fleecetröjan är anpassningsbar  

Fleecetröjan med tryck utvecklas med en dragkedja så att temperaturen lätt anpassas efter ditt behov. Välj mellan korta och långa dragkedjor i olika modeller och passformer. En fleecetröja med tryck, företagets logotyp eller design kommer vara både praktisk, bekväm och snygg. När vinden ligger på kan det vara bra att komplettera med ett vindtätt lager som hindrar kylan att tränga igenom det porösa fleece-materialet.

 

Fleecetröjor med logo i Stockholm 

Tryckt Val erbjuder fleecekläder som passar både lagret, arbetsplatsen eller som gåva till den natursökande individen. Oftast väljer vi att brodea en logga på fleecetröjorna, då materialet är svårt att trycka på. Vi levererar i rill hela Sverige, men hae vårt säte i Stockholm.