Visar alla 2 resultat

PALLÖVERDRAG MED TRYCK

Med hjälp utav pallöverdrag med tryck så blir produktexponeringen snygg, synlig, effektiv och långsiktig. Klä en pall eller eventuellt flera pallar för att få exponeringsytan att komma upp till bordshöjd. Pallöverdragen med tryck är enkla och klä på och av, men när de väl sitter på plats – då sitter de på plats!

Vi på Tryckt Val hjälper dig att hitta det du söker!


Enkla att trä av och på

Våra pallöverdrag med tryck är enkla att klä av och på. Pallöverdraget med tryck har bra passform vilket betyder att pallöverdraget väl sitter på plats så åker de inte av så lätt vilket gör att man enkelt kan flytta pallen. Pallöverdraget tillverkas oftast i tät polyester eller satin polyester med glansig yta. I standardutförande så är tre stycken hörn stängda och ett hörn låses med kardborre. Pallöverdrag med tryck finns i olika storlekar.

Olika användningsområden

Pallöverdrag med tryck ger en snygg, effektiv och långsiktig marknadsföring i butik och mässor. Pallöverdragen passar däremot perfekt att täcka vanliga europallar med. Du kan klä en pall eller eventuellt flera pallar för att få exponeringsytan att komma upp till bordshöjd. Kanske ska du ha den i din butik för att ställa varor på istället för på ett vanligt bord? Eller är du ute efter ett reklambord på mässan? Eller kanske bara för att skydda dina pallar från regn eller snö. Vi hjälper dig att få fram det du söker!

Pallöverdrag med tryck till Stockholm och hela Sverige

Vi på Tryckt Val levererar läckra pallöverdrag till Stockholm och hela Sverige. Vi har vårt säte i Stockholm och förser Stockholm med våra populära prisvärda pallöverdrag med tryck.