Visar 1–50 av 97 resultat

Tygpåsar med tryck

Tygpåsar eller tygväskor med tryck har på senare tid ökat i popularitet tack vare att de kan användas om och om igen. Plastkassar som slängs i naturen bidrar till att förorena våra hav och vattendrag och nu har handeln börjat ta betalt för plastpåsar i ett försök att minska användandet. Det har öppnat upp för tygväskan med tryck.

Tryck på tygpåsar

Många företag har också fått upp ögonen för dessa tygpåsar eller tygkassar ur ett marknadsföringsperspektiv. En person som går och handlar passerar många människor och då är denna tygkasse en riktigt bra reklampelare. Tygpåsar med snyggt tryck kan också passa andra tillfällen. Skolböcker, träningskläder eller som en snygg strandväska.

Tygväskan kan faktiskt bli en bra kompis som följer med en genom livet. Och det är dess många användningsområden som har gjort den så populär!


FAQ - Vanliga frågor vid beställning av tygpåsar med logga

Stort utbud av tygpåsar med tryck

Vi har många olika tygpåsar att välja på. Man kan välja olika gramvikt på materialet, samt olika material. Vi har bland annat bomull, Jute, Non-Woven, canvas, polyester med mera. Påsarna finns också i olika färger och olika storlekar. Material och storlek beror helt på vad du ska använda tygpåsen till. Vi har billigare tygpåsar med tryck till kvalitetspåsar i tjockare material. Vissa påsar har långa, färgade eller kortare handtag. Tygpåsar med bredare botten har ofta förstärkta handtag och är ofta gjorda i ett tjockare material för att klara rejält med vikt

Tygpåsen kan skräddarsys

Om du inte hittar någon ”färdig” påse som vi kan trycka på så kan vi skräddarsy påsen till dig. Då kan man skräddarsy

Storlek (bredd, höjd och djup.

Material ( Canvas 240 eller 350 g, Ekologisk bomull 150gsm eller 220 gsm, Eller återvunnet material 150g)

Färg och längd på handtag

Fickors placering

Labels/Hangtags

Välj exakt storlek på tygpåse med tryck

Man kan också välja exakt storlek och exakt utförande i form av egna fickor, egna labels med mera. Man kan givetvis både trycka och brodera på tygpåsen och få ett resultat precis som man vill. Det finns också en mängd olika handtag med olika längd och olika färg. Detta ordnar vi direkt från fabrik i Europa.

Vilken gramvikt ska jag välja på min tygväska med?

100-110 gram Är för dig som vill ha en tygpåse där användningsområdet är kortvarigt och belastningen relativt låg. 140-150 gram Är perfekt för dem flesta. Påsen blir en allraoundpåse som klarar det mesta. 180-220 gram Är ett bra val för dig som vill ha en produkt av högra kvalité. Tygväskor som ska klara lite mer och har lite bredare botten har ofta denna gramvikt. 270-340 gram Detta är en påse som ska klara hög belastning och hålla länge. Detta är för dig som vill ha en tygpåse med tryck av högsta kvalité.

Vilket material ska jag välja på min tygkasse med tryck?

Bomull är ett material som de flesta av oss har en relation till. Det kan tvättas och finns i olika gramvikter. För att välja en mer miljövänlig tygpåse så rekommenderar vi att man väljer Ekologisk bomull, återvunnen bomull eller fairtrade certifierad bomull.

Non-Woven är ett material som passar för kortare användning. Materialet är ofta återvunnet och perfekt för kortare exponering. Materialet är billigt och påsarna är ofta väldigt prisvärda.

Jute är dyrare, men mer slitstarkt. Materialet är naturligt och har en naturlig look. Företag som vill associeras med natur och kvalité använder ofta detta slitstarka material.

Tygpåsar med tryck är en klassiker som alltid fungerar. Produkten kommer definitivt till användning och visar upp budskapet på ett effektivt sätt. En person som bär en tygkasse med tryck på stan passerar många personer på några timmar, för att inte tala om ett år. Tusentals exponeringar av varumärket till en mycket liten kostnad.

Sprid budskapet effektivt med en tygkasse

En snygg tygkasse med tryck gör att ert budskap sprids dagligen. Tygpåsar med tryck ger en garanterat prisvärd exponering och är perfekta att dela ut som presenter på mässor, konferenser och andra events och även som present till företagets egna medarbetare.

Kontakta oss på Tryckt Val - vi har ett stort utbud av tygpåsar med tryck. Stora och små tygkassar med olika längd på handtagen som passar alla sammanhang. Ekologiska tygpåsar med tryck – hos oss hittar du det ditt företag behöver för att synas.