Jackor med tryck

Här har ert företag, förening eller organisation chansen att få synas rejält i snygga och funktionella jackor med tryck från oss på TrycktVal.se! Vi samarbetar med några av marknadens mest populära och respekterade tillverkare, därför kan vi även erbjuda miljövänliga alternativ i form av återvunna material och OEKO-TEXstandard. Att låta ditt företags logotyp eller föreningens signum tryckas upp på ytterplagg såsom jackor är en klok investering. Många företag använder just profilkläder i sin marknadsföring och få saker är lika iögonfallande som en jacka med print när vi möter andra människor i vår vardag. Det är det sista plagg vi tar på oss men det första vi ser hos andra, därför är en jacka med tryck ett smart val när det gäller att marknadsföra sin organisation eller företag. Att ha en enhetlig klädsel både på arbetsplatsen och till exempel vid mässor förstärker företagets eller organisationens varumärke på ett positivt sätt. Vilket budskap vill ni förmedla till era kunder, föreningsaktiva och alla civila som får syn på era profilkläder ute på stan, i busskön, affären, lekparken eller på fotbollsmatchen?
Vi har över 80 varianter på jackor med tryck i kategorierna Skaljackor, täckjackor, vinterjackor och softshell jackor. vi erbjuder även varianter av miljövänliga jackor med tryck från Matterhorn och B&C. Läs mer om dem längst ner på denna sida. Ni kan dessutom välja att blanda olika profiljackor med tryck från barn, dam och herr-avdelningar utan extra kostnad så länge trycket är detsamma.
Välkommen in i värmen!


Att trycka på ytterplagg - tryckmetoder

Vi på TrycktVal.se använder oss av flera olika metoder för att anpassa produkten på ett så bra sätt som möjligt ut till er. Här kan Ni välja mellan många olika jackor med eget tryck i olika färger och modeller. Vi erbjuder jackor med tryck enligt ert önskemål och utifrån antal samt vald modell väljer vi den tryckmetod som passar plagget bäst, dessutom kan vi brodera er valda design för ett exklusivt och lyxigare utseende! De tre vanligaste teknikerna vi använder oss av är screentryck, DTG och broderi.

• Screentryck betyder att vi pressar färg genom en silkesduk sträckt över en ram. Denna process görs igen för varje färg och ger ett tjockt färglager med lång hållbarhet. Screentryck ger ofta bäst resultat, och är dessutom i många fall den billigaste tryckmetoden så länge det inte är alltför många färger som ska tryckas på plagget.

• Broderi är ett bra sätt att ge dekorationerna en mer exklusiv känsla. Detta är den föredragna tekniken för t.ex. pikétröjor och jackor men är mindre lämplig för tunnare tyger som t.ex. skjortor och vissa träningsplagg. Broderi prissätts efter antalet stygn och dekorationens storlek bestämmer priset.

Stärk Ert varumärke

Att investera i tryckta jackor till företagets alla anställda är ett klokt val. Det bidrar till ett sammansvetsat uttryck och att ha er logotyp på ett ytterplagg medför att varumärket syns i många olika sociala sammanhang även efter arbetsdagens slut. Känslan av professionalism förstärks när era anställda är ute för att göra sitt jobb, men den känslan följer med även i privata vardagen. Med era anställdas hjälp så kommer ert företag att synas i den lokala livsmedelsbutiken, på barnens träningar och matcher, ute på promenaden, golfrundan, skidbacken, kön till postombudet, kiosken, lokaltrafiken och så vidare.

Att satsa på gemensamma jackor med personligt utvalt tryck bidrar till en positivare syn på ert företag och ett effektivt sätt att marknadsföra sig på ett annat sätt än via betald reklam. På detta vis kan ni få ert företag eller organisation att växa. Genom att använda profilkläder med tryck för flera olika sammanhang så missar ni inga affärstillfällen eller möjlig kund- och medlemsrekrytering. En snygg printad jacka av hög kvalitet medför känslan av att ert varumärke eller förening förknippas med sunda val, friluftsliv, utevistelse och helt enkelt god hälsa. Välj jackor med tryck från oss på TrycktVal.se, vi guidar er genom designprocessen!

Jackor till alla väder

I vårt vackra avlånga land kan det verkligen skilja i temperatur och väderförhållanden mellan Ystad och Haparanda. Hos oss hittar du jackor med tryck som passar just era gelogiska förutsättningar. Vilka är era största behov? Är det ofta hårda vindar, kalla temperaturer, störtregn, kanske snöstorm eller en salig blandning av alla ovanstående? Vi har profiljackor med tryck som passar för alla olika tillfällen. Varje modell finns både i en dam- och en herrmodell så välj er stil och vi guidar er sedan med val av tryckmetod så att er jacka med tryck både har en stilfull och bekväm passform men även den snyggaste dekorationen.

Vikten av vikten

Vi har en mängd olika lättviktsjackor med tryck i vårt sortiment. Väljer ni en av våra snygga skaljackor eller softshelljackor med tryck så fungerar dessa under flera olika årstider och väderomslag. Med lager-på-lagerpricipen kan du komplettera den tryckta vattentäta skaljackan med antingen ett eller flera varmare mellanlager på vintersäsongen eller använda den bara som den är när vädret tillåter. Skaljackor och softshelljackor är tillverkade i lättviktsmaterial av hög kvalitet, detta gör jackorna med tryck extra bekväma och kan bli era nya favoriter.

Vi är med er för en hållbar framtid

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra miljövänliga och/eller Fairtradetillverkade jackor med tryck från kvalitetsmärkena Matterhorn och B&C! Hos Matterhorn är både inner- och yttertyget tillverkat av 100% återvunnen polyester. B&C kan stoltsera med sin Fairtrade-märkning och även deras FairWearFoundation-certifiering. Våra miljövänliga jackor med tryck har även certifieringen OEKO-TEX som kontrollerar skadliga substanser i textiler. “STANDARD 100 by OEKO-TEX® “ är just nu det mest kända och spridda varumärket i hela världen, därför är det också världens ledande certifiering för textilier, tillbehör och produkter som provats med syftet att upptäcka innehåll av hälsoskadliga ämnen i materialen.Våra miljövänliga jackor med tryck består av PFC-fri ytbehandling av yttertyget “Bionic ECO”. Väljer ni att trycka eller brodera på miljövänliga profilprodukter från Matterhorn och B&C får ni snygga och sköna plagg av kvalitet i världsklass, oavsett vilken kollektion eller produkt ni väljer. Vi på TrycktVal.se hjälper er genom processen så välkommen med er förfrågan!