E-handelslogistik, packning och 3PL

 

Via vårt Polska företag, Macpac som sköter vår kvalitetskontroll, packning och logistik har vi nu börjat erbjuda denna tjänst till fler aktörer på marknaden.

 Vårt lager och vår produktion ligger i Wroclaw, Polen, och därifrån kan vi hjälpa till med:

 

  • Lagring av varor
  • Packning och inköp av unikt packmaterial
  • Utskick via posten, UPS med mera
  • Hemsida + distribution för merch
  • Unik beställningsida till större företag

 

För leveranser till Sverige så använder vi oftast Postnord. Vi är en av postnords största Polska kunder.

När det är dags att packa era varor kan vi hjälpa till med att säkerställa att de packas enligt era specifikationer och kvalitetskrav. Våra skickliga packningsspecialister har erfarenhet av att packa olika typer av produkter, från små till stora, ömtåliga till tåliga. Vi använder oss av högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att era varor skyddas på bästa möjliga sätt under transporten.

När era varor är packade och redo för att skickas, tar vi hand om allt det administrativa arbetet. Vi kan hjälpa er med att hantera fraktbokningar, skapa etiketter, och arrangera hämtning eller leverans till önskade destinationer. Vi har ett brett nätverk av logistikpartners och kan hjälpa er att hitta den mest kostnadseffektiva och pålitliga fraktlösningen för era behov.

En av de största fördelarna med att arbeta med oss är att ni kan spara tid och resurser. Genom att outsourca er lagerhantering, packning och frakt till oss kan ni fokusera på er kärnverksamhet och strategiska tillväxtinitiativ istället för att hantera de operativa detaljerna. Ni behöver inte oroa er för att investera i dyra lagerlokaler, förpackningsmaterial eller transportfordon. Vi tar hand om allt detta åt er och säkerställer att era varor hanteras med högsta kvalitet och omsorg.

En annan fördel är att vår tjänst är skalbar och anpassningsbar efter era behov. Oavsett om ni är en liten start-up eller en etablerad e-handlare med stora volymer, kan vi anpassa vår tjänst efter era specifika krav och budget. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan växa med er verksamhet och anpassas efter säsonger, kampanjer eller förändrade marknadsförutsättningar.