Visar alla 4 resultat

Nyckelband med tryck

Ett nyckelband med tryck är ett perfekt sätt att marknadsföra ditt företag på. Ge bort nyckelbandet till dina kunder och potentiella kunder så gör de reklam för dig varje gång de tar upp sina nycklar. Hos oss på Tryckt Val kan du hitta nyckelband med tryck i många olika färger och modeller. Vi är noga med att endast erbjuda kvalitativa produkter till ett bra pris. Utforska hela vårt utbud och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!


Marknadsför ditt företag med logoband

Nyckelband kallas även logoband och är ett smidigt och snyggt sätt att marknadsföra ditt företag. Det är en reklampelare som du kan använda i vardagen och enkelt ha med dig överallt. Ha ditt nyckelband med tryck synligt så de personer du träffar verkligen ser det och blir intresserade.

Sätt det i din väska eller i den utrustning du använder när du jobbar. Eftersom det inte tar upp någon större plats är det lätt att ha det framme utan att det är i vägen. Ha nyckelbandet i fickan, häng det runt halsen eller varför inte sätta fast det i kläderna? Du väljer själv vad som passar dig bäst.

Nyckelband med tryck - en prisvärd gåva till dina kunder

Som företagare är kundkretsen en viktig del i din marknadsföring. Hur de pratar om ditt företag med vänner och bekanta har stor betydelse för verksamhetens rykte. En gåva som de kan visa sin omgivning när de berättar om det jobb du utfört åt dem uppskattas av kunden samtidigt som det ger dig reklam.

Oavsett vad du arbetar med är det viktigt att så många som möjligt känner till ditt företag. Genom att synas på mässor, event och olika evenemang visar du upp ditt varumärke för potentiella kunder. Att ha en liten gåva att dela ut gör att de lättare kommer ihåg dig, även efter att evenemanget eller mässan är slut.

Sprid varumärke med tryckt nyckelband

Logoband eller nyckelband med tryck är idealiskt att ge bort. Det är något som kunden får användning för direkt samtidigt som de hela tiden påminns om ditt företag när de ser trycket. De sprider även ditt varumärke till sin omgivning när de använder nyckelbandet. Eftersom det är så behändigt är det dessutom större chans att kunden verkligen använder logobandet regelbundet.

Står du på mässa till exempel sprider sig ordet snabbt att det finns nyckelband med tryck vid ditt bord vilket lockar folk att gå dit. Du ökar därmed dina chanser att visa upp din verksamhet och prata om ditt företag, något som förhoppningsvis genererar i fler kunder.

Nyckelband med tryck har många olika användningsområden

Ett nyckelband med tryck kan användas till mycket samtidigt som det är snyggt. Håll ordning på dina nycklar till hemmet, företaget eller husvagnen. Det fungerar helt enkelt till det mesta som du behöver ha lite extra koll på. Att sätta ett nyckelband på bilnyckeln är ett bra sätt att hålla reda på den utan att det tynger ner nyckeln i bilen. Eller varför inte i mobilfodralet för att lättare hitta mobilen i väskan.

Våra nyckelband består av två eller tre olika fästen - karbinhake, säkerhetsfäste och snabbfäste. Karbinhaken är fästet längst ner på logobandet och det är där som du fäster dina nycklar. Denna kan också bytas ut mot en korthållare. Säkerhetsfästet sitter i andra änden av logobandet, om du har det på dig nyckelbandet hamnar det i nacken. Detta fäste öppnas vid högt tryck och är till för att hindra bäraren att skadas om man fastnar eller om någon rycker i logobandet.

Vi har säkerhetsfästen på alla våra korthållare och nyckelband. Utöver detta har de flesta av våra nyckelband med tryck ett snabbfäste som sitter mellan karbinhaken och säkerhetsfästet. Detta gör att det går snabbt att knäppa loss nycklarna eller korthållaren när du behöver. Nycklarna fästs i bandet med en karbinhake, smidigt och enkelt. Det går även att få nyckelband med tryck och korthållare för till exempel ID kort, betalkort eller körkortet. Eller ha passerkortet nära till hands på ett enkelt sätt.

Stort utbud av profilkläder och reklamprodukter

Utöver nyckelband med tryck har vi även ett stort utbud av t-shirts med tryck, tröjor, kepsar och andra profilkläder samt reklamprodukter. För att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter arbetar vi med ledande producenter och leverantörer. Vi är måna om att du som kund ska vara nöjd med de produkter du beställer. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss på Tryckt Val. Vi hjälper dig att hitta rätt!