Visar alla 10 resultat

Mässbord med tryck för professionellt intryck

Är ert företag aktivt inom fältmarknadsföring, direktförsäljning eller rekrytering och abonnemang? Brukar ni närvara på mässor, marknader, föreläsningar eller events? Vi på TrycktVal.se har i många år arbetat nära företag som dagligen verkar inom dessa branscher och vi har genom deras önskemål och behov samlat på oss en rad olika erfarenheter som vi vill dela med oss av till er. De företag vi samarbetat med som referensgrupp har haft ett dagligt behov av våra mässbord med tryck och ställt höga krav på produktkvaliteten på våra mässbord.

Hur ser era behov ut? Genom att kartlägga era användningsområden och kriterier på denna typ av mässprodukt så kan vi tillsammans hitta det bästa alternativet för just ert företag! Vi skapar mässbord med er valda företagsinformation som både ger ett trevligt och professionellt intryck men som också skapar en inbjudande och förtroendeingivande miljö för företagare, nya kontakter och potentiella kunder.


Mässbord med tryck för alla behov

För att på bästa sätt kunna välja vilka mässprodukter som ert företag har mest nytta av och som hjälper till att marknadsföra ert företag så är det klokt att göra en behovsanalys. Hur ofta ska mässbordet användas? Ska ni kunna resa med mässbordet via flyg eller tåg? Behöver ni mässbord med tryck som ska fällas in och ut på daglig basis, eller är det mer sällan som mässbordet ska användas?

Vi på TrycktVal.se har underlättat för er genom att dela upp våra mässbord med tryck utifrån olika behov och användningsområden. Detta för att ni som kunder ska hitta de mässprodukter som ger bäst effekt till just ert specifika användningsområde.

Lättmonterade mässbord

För er som behöver ha portabla mässbord med tryck som är lätt att montera upp och montera ner så föreslår vi våra storsäljare QUICK och CASE. Dessa mässbord med tryck är otroligt uppskattade mässprodukter av våra kunder inom t.ex direktförsäljning eller demonstration och rekrytering. För marknadsförare och säljare som varje dag ska sätta upp sin företagsyta är detta mässbord med tryck att föredra. QUICK och CASE väger båda under tio kg vilket också underlättar när det är många resor och mässbordet ofta flyttas mellan olika platser och positioner. QUICK och CASE finns i två olika storlekar och levereras båda två i smidiga väskor som dessutom fungerar som bordets bas.

Stabilitet och lastmöjlighet

För er som behöver stabila mässbord med tryck som klarar av en del vikt i produkter så har vi valt ut våra bästa alternativ för era behov. En del mässbord är inte skapade för att belastas med vikter och kan därför skapa problem för er som ska visa tunga eller många produkter. En annan faktor att tänka på är kunderna ni möter. Ofta reflekterar inte de individer eller grupper ni möter om ert mässbord med tryck är stabilt och tål en del lastvikt eller ej. Då kan det hända att kunder eller kontakter ni samtalar med lutar sig mot ert mässbord och olyckan kan vara ett faktum om inte mässbordet är tillräckligt stadigt. Våra alternativ Elypse och Klassiskt mässbord med tryck är båda två produkter som klarar hög vikt och är extra stabila i sin konstruktion. Elypse är gjort av pulverlackad aluminium i kryssförstärkt konstruktion och Klassisk består av aluminium i kombination med lättviktsark av plast.

Mässbord med plats för förvaring

Case och Koffert heter två av våra mässbord som har en större väska och därmed plats för extra förvaring av produkter, kataloger och så vidare. Ni rymmer även en mässvägg i de tillhörande väskorna och på så sätt har ni flera exponeringsmöjligheter med er på ett smidigt och smart sätt. Case har vi även nämnt ovan som ett av våra lättmonterade mässbord med tryck.

Form, storlek och design

Om ni har en tydlig profil gällande marknadsföring, utseende och kundstrategi så kan det ibland vara mässbordets design som avgör. Vi har allt från lilla bordet Mini med 66cm i bredd till pampiga Koffert med bredden upp till hela 146cm. Vi slår även ett slag för vårt populära, eleganta och prisvärda podium som heter just Prisvärd! Prisvärd kommer med en överliggare för extra skyltmöjlighet. Vi erbjuder alltså ovala, cirkulära och klassiskt rektangulära mässbord med tryck. Kanske mässbordets höjd är av betydelse? Även för höjden har vi olika alternativ. Och bäst av allt är att designen på mässborden med tryck bestämmer ni själva, designen går att byta ut närhelst ni önskar och vi på TrycktVal.se finns här för att hjälpa er i processen!

Utbytbara budskap i mässbord med tryck

Hos oss på TrycktVal.se har vi satsat på att erbjuda mässbord där alla varianter levereras med utbytbart tryck. Detta innebär att ni kan behålla mekanismen när det är dags att byta budskap eller design. På det här viset underlättar det för er som företag att rikta marknadsföringen utifrån vilken kundgrupp eller publik ni ska möta, ni kanske har ett marknadssyfte på förmiddagen och ett annat efter lunch?

Vi är stolta över denna designlösning då det stärker vår miljöpolicy. Genom att endast byta ut det tryckta materialet så spar vi på allas våra miljöresurser. Vissa bord kommer med tryckta PVC-plattor och andra med ett tryckt duktyg. Både PVC-plattor och polyestertyg är enkla att montera. Tygduken tål maskintvätt i 30 grader om den blir fläckig. Varmt välkomna med era önskemål!