Visar alla 31 resultat

Pennor med tryck och profilpennor

Hos oss på Tryckt val kan du beställa både graverade metallpennor och tryckta plastpennor. Du kan enkelt beräkna priserna direkt på hemsidan. Vi har både billigare pennor i plast samt pennor i metall som ör mer premium.

Profilpennor – enkel och billig profilprodukt

Profilpennor med tryck är en enkel, billig och genial profilprodukt. Till ett billigt pris kan du få den ultimata profilpennan med tryck som kommer föra ditt budskap och logga vidare ute på marknaden. Perfekt för dig som utför arbeten ute hos företag eller hemma hos folk. Kanske kan man då lämna en penna med tryck tillsamman med ett anteckningsblock.

Pennor med tryck och gravyr

Att ha ett lager med snygga företagspennor med tryck eller snygg gravyr att använda både på arbetsplatsen samt dela ut till kunder är enligt oss ett måste. Hitta den pennan som passar dig och ditt företag bäst i vårt breda sortiment. Vi har massvis med olika färger, modeller och prisklasser. Pennor med gravyr upplevs ofta mer premium. Nackdelen är dock att du inte kan visa upp företagets färger.

Om du behöver hjälp eller har några frågor, tveka inte på att höra av dig till oss på Tryckt Val så hjälper vi dig!


Bläckpennor och blyertspennor med tryck

En produkt som bör finnas i varje rum på företaget och på varje mässa är pennor med tryck. En profilpenna är ett enkelt, billigt och effektivt sätt att sprida företagets budskap, slogan eller logga på. Även om vi idag blir mer och mer vana användare av datorer så har reklampennor med tryck varit en slående reklamprodukt som stått stadigt i många år.

Tips i valet av perfekt profilpenna

Att välja ut vilka reklampennor du ska ha till ditt företag är ett viktigt val som tar tid, och är absolut inte det enklaste. När det gäller profilpennor med tryck kommer pennan du väljer ge kunden ett intryck på ditt företag. Om du väljer en dålig penna som går sönder direkt kommer det ge ett dåligt intryck på ditt företag. Om du däremot väljer en bra penna med hög kvalitet så kommer det ge ett bra intryck av det företag. När du står i valet och kvalet av vilken penna med tryck du ska införskaffa dig är det därför några frågor du bör ställa dig själv.

Vem och hur många ska pennan delas ut till?

Vilken typ av penna som är den bästa för ditt företag avgörs dels av hur och i vilken mängd den ska delas ut i, och dels av vad det är företaget vill utstråla. Om du ska dela ut pennorna på en mässa med massor av människor kanske en billigare variant är att föredra – som en modernt designad plast eller blyertspenna. Om pennan däremot ska delas ut till få, men viktiga kunder eller en VD kanske en mer exklusiv metallpenna med gravyr är mer relevant.

Vad är viktigast för dig och ditt företag i en penna?

Ofta står valet mellan pris och design. Vi har allt ifrån den billigare pennan till den mer exklusiva i många olika designer och färger. Är greppet på pennan och hur den känns i handen det viktigaste kanske du ska satsa på en penna med ett skönt gummigrepp – som vår bläckpenna Iris. Eller är det viktigaste hur miljövänlig den är? Välj då en mer miljövänlig penna, som kanske vår penna Karoline som är gjord av återvunnet papper. Eller är det viktigaste vilken färg den har? Vi har ett enormt utbud av färger så du kan hitta den perfekta färgen och matcha ditt företags varumärkes färger. Vad du än söker så hjälper vi dig att hitta den perfekta pennan med tryck.

Skillnader på tryckyta

Pennor har av naturliga skäl en ganska begränsad tryckyta. Tryckhöjden är normalt sett bara 7-8 mm även om det finns de pennor med en större tryckhöjd. Om du är osäker eller behöver hjälp vilken penna som passar till din logotyp eller olika möjligheter så hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta pennan till din logotyp.

Vårt sortiment av profilpennor

Vi på Tryckt Val har ett brett sortiment av profilpennor med tryck i form av enkla reklampennor, exklusiva metallpennor, blyertspennor, bläckpennor, touchpennor osv. Vi har pennor i olika prisklasser, färger och designer så att du ska hitta det du söker. Om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig till oss på Tryckt Val så hjälper vi dig!

Reklampennor med tryck till hela Sverige

Vi på Tryckt Val levererar läckra bläckpennor med gravyr och tryck till hela Sverige. Vi har vårt säte i Östergötland och förser landet med våra populära prisvärda pennor med logo. På hemsidan kan men enkelt beställa och räkna priser på sina reklampennor