Visar alla 11 resultat

Mässvägg till din mässa eller event

En mässvägg tar med sig ditt företag direkt till kund. Du skapar en trevlig miljö för såväl säljare som kunder och ger samma goda uttryck vid direkt marknadsföring i en mässmonter som du gör på hemmaplan. Mässväggar skapar rätt förutsättningar att leverera stark närvaro och ett skräddarsytt uttryck.
Den första frågan att ställa sig innan val av mässvägg är hur användningsområdet ser ut och vilka funktioner som ska uppfyllas. Oavsett om det gäller en mässmonter, företagsevent, en studio eller direkt-sälj måste rätt produkt väljas efter dina specifika önskemål.

Vilken mässvägg ska jag välja?

Väggarna kan vara mer fasta och robusta eller av mer portabel karaktär. Allt beror på hur den ska användas. Ta kontakt och berätta för oss, så ska vi ge råd till dig så att du får rätt mässvägg för ditt ändamål.


Mässväggar av hög kvalité

Väggarna kan vara bärbara, ha tryck på vinyl, textil eller av robustare skivmaterial. De kan vara raka, böjda, långa eller extremt höga. Varje vägg har sina unika för och nackdelar. Alla mässväggar hos oss har dock en sak gemensamt, och det är att de har hög kvalité och är extremt stabila. De nyare mässväggarna består av en aluminiumramar med tryck på textil. Detta gör att dem blir extremt enkla att bära och flytta. De flesta väggarna kommer i en transportkoffert för att man enkelt ska kunna flytta mässväggen och montera den upp och ner. För att spara pengar kan du enkelt byta ut själva designen när du vill uppdatera budskapet till ett annat sammanhang.

Hos oss kan du hitta ett flertal snygga och flexibla mässväggar, men också ett brett utbud av produkter för dig som ska ställa ut ditt företag på mässan. Oavsett om du satsar på att marknadsföra dig på Älvsjömässan eller i något mindre lokalt sammanhang så hittar du rätt mässvägg hos oss. Vi har lösningar för de flesta situationer, oavsett om du vill kunna montera och plocka ned väggen snabbt och smidigt eller om du vill har mer permanenta exponeringsmöjligheter på en fast plats.

Kan mässväggar tryckas på 2 sidor?

De flesta väggar kan fås med olika tryck på båda sidor. Då kan man enkelt byta budskap om man önskar. Det har en stor fördel om man ska på flera event eller om man har olika målgrupper. Eller såklart! Om mässväggen ska stå placerad på ett sätt så att den faktiskt syns från två håll.

Mässvägg med belysning

För att få lite extra effekt på mässväggarna så kan väggarna vara upplysta. Detta är extra effektivt om dem ska stå på mörkare, lite dunkla platser. Detta kan du enkelt köpa till av oss.

Mässmonter på mässa

En snygg mässvägg är ett utmärkt sätt att märkas på ett event. Med en attraktiv monter blir företagets image tydligare och ökar attraktionskraften bland kunderna. Att låta en liten del av marknadsföringsbudgeten gå snygg mässvägg kan löna sig i längden – såväl kunder som andra branschaktörer kan upptäcka ditt företag!

En mässvägg ger stora möjligheter – du kan använda dig av banderoller, vepor, pop-ups och annat för att få fram precis de budskap du vill ha få fram. Allt i en ordnad och trivsam monter som avgränsas av en av våra snygga och kvalitativa mässväggar.

Mässvägg som pressvägg eller studiovägg

Vi har mässväggar som passar perfekt för temporära studios. När man filmar så vill man ibland ha en bakgrund med företagets logga eller annan önskad bakgrund. Då kan våra mässväggar vara ett mycket gott alternativ.

Mässvägg som permanent installation

Våra mässväggar kan också byggas av material som gör dem mer robusta och därmed är dem gjorda för att sitta en längre tid. Då är portabilitet inte lika viktigt och det är snarare viktigt stt mässväggens tryck är laminerat och ska hålla under en längre tid.

Hur beställer jag mässväggar

För att beställa mässväggar hos oss så väljer du vilken vägg som passar dig genom att ringa oss, chatta med oss eller maila oss. Sedan kan du enkelt beräkna priserna på mässväggen genom att använda kalkylatorn på sidan. När du skickar en förfrågan via kalkylatorn så tar vi kontakt inom kort. Vi kan då kolla på dina filer eller hjälpa dig med design.