Visar alla 48 resultat

Piketröjor med tryck

Ge din arbetsplats ett professionellt uttryck med en gemensam nämnare. Skriv företagets logotyp eller slogan, eller lyft fram er formgivning – dela de värderingar som utmärker ert företag mot konkurrenten.

Piké med brodyr

Tryckt Val erbjuder en mängd olika stilar från några av marknadens mest erkända och respekterade tillverkare. Vi guidar dig i valet av tryckmetod, så att dina profilkläder får både rätt passform och rätt utseende. Oftast landar man på brodyr, något som blir snyggt och stilrent och passar perfekt på en piké.

Snabbt, Snyggt, Enkelt!


Pikétröjor med tryck i olika modeller

Pikétröjan är det perfekta alternativet till en vanlig T-shirt. Pikétröjan ger ett mer dressat intryck och behåller samtidigt en behaglig passform. Vi på Tryckt Val erbjuder pikétröjor med eget tryck i olika modeller och passformer, från flera av marknadens ledande tillverkare.

Tennisen eller golfbanan, pikétröja med tryck är rätt val

Då är pikétröjan kanske det perfekta alternativet. Tröjan har samma basdesign som den klassiska t-shirten med en kort eller lång ärm. Pikétröjan ändrar snabbt uttryck med olika tryck och motiv – en tröja med tryck modelleras för att passa ditt ändamål. Oavsett om det är till festen, tennisen eller golfbanan. En pikétröja passar lika bra vid finare tillställningar som för vardagsbruk. Kragen på pikén är hämtad från skjortan och intrycket blir snabbt dressat och stilrent. Pikétröjan kommer i flertalet olika modeller med olika knäppningar och brodyrer.

Välj piké för dam eller herr

Den klassiskt kvinnliga passformen på tröjor av olika typer kännetecknas av en markerad midja och en figursydd passform. Knäppningen på dammodellen skiljer sig ofta från herrmodellen med längre knäppning och knappar som börjar vid kragen och slutar neråt tröjans midja. Här skiljer sig dampikén från den motsvarande herrpikén där rakare linjer ofta kombineras med en kortare knäppning och färre knappar.

Varma arbetsplatser kan gynnas av en luftigare piké. En piké med slitsar kan då komma väl till pass. Passformen blir ofta bättre och tröjan blir svalare vilket passar i de fall där tröjan ska bäras under andra plagg, tjocka tröjor eller fodrade jackor.

Tryckmetoder för pikétröjor

Transfer-tryck på pikétröjor är Bra för små, mindre loggor Bra om loggan har graderingar Perfekt för vattenavvisande material. Bra för små serier. Screen- tryck på pikétröjor Bra för lite större loggor Perfekt för spotfärger/starka färger Perfekt för vissa vattenavvisande material. Bra för större serier. Broderi på pikétröjor. Hög hållbarhet. Ofta bra resistens mot tvättmedel och ljus. Vanligaste metoden för dekoration av pikétröjor.

Ekologisk pikétröja med eget tryck

På Tryckt val AB har vi valt våra profilkläder med omsorg och vi har flera ekologiska pikétröjor med tryck eller broderi, som passar den kräsna. Pikétröjorna har flera olika miljöcertifikat och kan fås i flera färger. Dessa är perfekta om du vill ha en hållbar profil och samtidigt profilera ditt företag med ett eget tryck på era profilkläder. Med våra ekologiska pikétröjor med tryck kan man hålla huvudet högt. Dessa är gjorda av ekologisk bomull och har de flesta utmärkelser en ekologisk piké kan ha.

Beställa pikétröjor med brodyr

På Tryckt val levererar vi pikétröjor med broderi och tryck till kunder i Stockholm och övriga delar av Sverige. På produktsidorna kan du enkelt beräkna priserna för att se vad det kostar. Du kan sedan skicka in loggan för att få förslag, helt gratis. Vi har goda fraktavtal och levererar direkt från fabrik, något som håller våra kostnader nere. Detta gör att vi kan erbjuda riktigt fina produkter till riktigt bra priser. Givetvis kan vi ordna pover som göra att dina pikéer med tryck speglar den profils om just ditt företag är ute efter.