Visar 1–50 av 137 resultat

T-shirts med tryck

T-shirt med tryck är ett av de enklaste sätten att ge dina anställda ett professionellt och enhetligt intryck. Framhäv företagets varumärke på en t-shirt med hjälp av er logotyp, er slogan eller något annat motiv som representerar ert budskap. En t-shirt med tryck är helt enkelt ett bra verktyg för att synas – oavsett plats eller situation. Klicka här om du är ute efter andra typer av profilkläder med tryck.

Brett sortiment av t-shirts

Vi på tryckt val erbjuder ett brett sortiment av t-shirts och tröjor med eget tryck. Du väljer själv material, färg och vilket motiv du vill ha. Om du har några frågor gällande våra profilkläder är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!


Visa upp ditt företag med t-shirt och eget tryck

Profilkläder såsom t-shirt med eget tryck, kepsar, mössor och jackor är ett effektivt sätt att nå ut med ditt varumärke till potentiella kunder. Men det finns några saker som är bra att tänka på innan du köper nya kläder till företaget. Det viktigaste är förstås att kläderna faktiskt kommer att användas av dina kunder och anställda. Därför är det viktigt att de är snygga samtidigt som de har en skön och bra passform. Annars finns det risk att de blir liggandes i garderoben, utan att någon ser ditt varumärke.

Just därför erbjuder vi profilkläder som håller hög kvalitet och är bekväma att använda. I vår webbutik kan du hitta ett stort utbud av olika modeller, material och stilar. Det finns bland annat flera ekologiska t-shirts med företagstryck, som passar den kräsne. Dessa är perfekta om du vill ha en hållbar profil och samtidigt profilera ditt företag. Med våra ekologiska t-shirts med tryck kan du hålla huvudet högt. Dessa är gjorda av ekologisk bomull och har de flesta utmärkelser en ekologisk t-shirt kan ha.

T-shirt med tryck för alla tillfällen

Våra snygga t-shirts med tryck och andra profilkläder passar perfekt för de allra flesta tillfällen. Välj mellan bland annat kortärmad eller långärmad t-shirt och v-ringad eller vanlig halsringning. Du bestämmer själv vilket tryck du vill profilera kläderna med. Att använda sin företagslogga är nog det vanligaste sättet, men det går lika bra med valfri text eller bild. Ett utmärkt tillfälle att visa upp ert varumärke är på mässor och events. Om ditt företag ska närvara på ett event kommer ni ha nytta av våra t-shirt med tryck. Förutom att dina anställda får ett gemensamt och professionellt uttryck kommer era tröjor att uppmärksammas av såväl kunder som prospekts. Ni kan också ge bort era t-shirts som en gåva, något som brukar vara mycket uppskattat.

Att tänka på när du köper t-shirt med eget tryck

Har du bestämt dig för att beställa ett gäng t-shirt med tryck till dina medarbetare? Då är du på rätt ställe. Innan du genomför ditt köp är det bra att fundera på hur du vill att designen ska se ut. Om du exempelvis väljer att använda företagets logga så är ett bra tips att göra den ganska liten och diskret, inte så skrikig. Du kan också försöka att jobba med motivet så att det blir lite fyndigt och kul, så att det med stolthet bärs upp av dina anställda eller kunder.

Hög kvalitet på våra tryckta t-shirt

Vi på Tryckt Val erbjuder ett stort urval av stilar från några av marknadens mest välkända och respekterade producenter. Du kan välja bland flera olika dekorationstekniker och vi kan hjälpa dig att välja den rätta tekniken för just ditt projekt. Alla våra t-shirt med tryck håller hög kvalitet, så du kan vara säker på att dina profilkläder kommer att hålla länge. Vill du veta mer om vilka olika tryckmetoder det finns? Då ska du läsa vår artikel där vi beskriver de fyra vanligaste metoderna för att göra tröjor med tryck.

Tryckt Val - det trygga valet när du beställer profilkläder

När du beställer dina profilkläder hos oss på Tryckt Val kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi har lång erfarenhet av att leverera t-shirt med tryck till kunder i hela Sverige, till såväl privatpersoner som företag. Då vi har goda fraktavtal och levererar direkt från fabrik kan vi hålla våra kostnader nere. Detta gör att vi kan erbjuda riktigt fina produkter till riktigt bra priser.

Utöver t-shirt med eget tryck och andra profilkläder har vi även ett brett sortiment av reklamprodukter. Du hittar bland annat fina muggar, nyckelband, vattenflaskor och paraplyn i vår webbshop.