Mässmonter och field marketing

Här har vi samlat några av de vanligaste mest populära mässprodukter som passar dig som ska på mässa. Här har vi lösningar för dig som både vill kunna plocka ner en mässmonter på ett enkelt sätt, och för dig som vill ha lite mer permanent exponeringsmaterial.

Vi har många olika typer av mässbord och mässväggar för din mässmonter. Dessutom produkter som passar både för den som vill ta med bordet på ett tåg eller ett flyg eller för dem som vill ha mer robusta bord som ska stå permanent.


Populära produkter för din mässmonter

Bland de produkter som kan skapa en bra kundkontakt finns mässbord, mässväggar och roll ups.

Ett mässbord ger möjlighet att skapa kontakt med kunden och är mycket funktionella i marknadsföring öga mot öga. Hos oss kan du finna bord som är portabla och stadiga och passar lika bra i en mässmonter som i andra sammanhang.

En mässvägg är ett måste i varje mässmonter och kan skapa en tydlig profil och en direktkontakt. Vi har ett flertal varianter att välja mellan. Vi har även flera valmöjligheter när det handlar om intresseväckande roll-ups för din monter. Vi har ett stort urval storlekar och former och modeller som tål hårt slitage samt enklare varianter för med sporadiskt bruk.

Här bjuder vi på några tips om hur du skapar en lockande och kundvänlig monter:

Tänk igenom vad målsättningen är med din mässmonter. Handlar det om stora affärer så kan det behövas mindre ytor där man kan samtala privat, vill ni ha kontakt med många så kan det vara bra med stora exponeringsytor.

Det är också viktigt att anpassa montern efter företagets grafiska profil. Spretiga och slafsigt uppslängda montrar lockar ingen. Vi kan hjälpa dig att skapa en snygg, konsekvent och inbjudande mässmiljö med ett tydligt tema.

Satsa på sittplatser i din mässmonter

Ett annat bra tips är att satsa på sittplatser. Här kommer våra populära mässbord in i bilden. Några bekväma stolar eller varför inte en soffa skapar en trevlig miljö som inbjuder till personlig kontakt och konstruktiva samtal. Ett bra sätt att få besökaren att stanna i din mässmonter, som kan bli en trevlig oas på en mässa som bjuder på ett överflöd av intryck.

Kort sagt – undvik den tråkiga och opersonliga montern. Med våra populära produkter kan du skapa en mässmonter som sticker ut i mängden samtidigt som den bjuder in.

Välkommen att kontakta oss på Tryckt Val AB – din partner när det handlar om att skapa funktionella mässmiljöer.