Visar alla 3 resultat

Beachflaggor med tryck

Letar er verksamhet eller företag efter en ny profilprodukt som är både mobil, snygg, lättplacerad och en riktig eye catcher? Våra omtyckta och populära beachflaggor med tryck går att modifiera på en rad olika sätt så att de passar för just era ändamål! En beachflagga med tryck har egentligen en enda uppgift och det är helt enkelt att fånga potentiella kunders eller användares uppmärksamhet, även på lite längre avstånd.

En egendesignad beachflagga är en riktig storsäljare här hos oss på TrycktVal.se, perfekt för er som vill satsa på tydlig och direkt marknadsföring, dessutom till ett riktigt bra pris! Våra beachflaggor med tryck fångar inte bara uppmärksamhet utan med denna typ av fysisk profilprodukt får ni verkligen mycket reklamyta för en liten peng. Våra strandflaggor är givetvis också otroligt smidiga att montera upp och tillbaka ned igen.


När passar en beachflagga med tryck

Låt inte namnet lura er helt och hållet, de kallas visserligen för beachflaggor men ni behöver inte endast använda dem på stranden och absolut inte enbart under sommarmånaderna. Tvärtom! En beachflagga passar i sand såväl som i snö, inne såväl som ute; ni behöver bara se till att ni har valt rätt modifieringar för era tänkta ändamål, eller har flera olika strandflaggor att välja på utifrån just den miljö ni ska använda beachflaggan med tryck. Vi på TrycktVal.se finns här för att svara på alla era frågor och vi hjälper er självklart att göra de rätta anpassningarna för just er verksamhet och marknadsföringsstrategi!

Beachflaggor med tryck är med sin lätta men stabila konstruktion alldeles utmärkta att ha med på mässor och events eller helt enkelt montera upp i anslutning till er dagsaktuella setup för att visa ”Välkomna! Här är vi!”. Våra strandflaggor med tryck är även perfekta att ha utanför butiken eller kontoret, som en snyggare och ståtligare “gatupratare” - lätta att sätta ut i början av dagen och lika lätta att flytta in vid stängning. Beachflaggor är dessutom helt överlägsna att använda i en rad andra sammanhang, de kan passa in perfekt i födelsedagsfiranden, på bröllop, studentmottagningar eller andra kalas och festligheter. Helt enkelt var som helst där det passar in med ett budskap som ska synas ordentligt - så våga prova våra beachflaggor med tryck, ni kommer att bli förvånade över alla användningsområden och som alltid så är det endast fantasin som sätter gränsen för möjligheterna.

Våra olika beachflags

Beachflaggan, eller strandflaggan som den också kallas, användes ursprungligen till att ha på stranden för att fånga till sig uppmärksamhet. Det är därefter den fått namnet som just beachflag. Vi har beachflaggor i tre olika designs; Droppe, Rektangulär och Vinge. Dessa kan vi också leverera i tre olika storlekar; Small, Medium eller Large. Vilken eller vilka passar just ert varumärke och verksamhet allra bäst?

På senare tid så har strandflaggan kommit att bli en mäkta populär produkt och genom att anpassa just er tryckta beachflagga t.ex med andra fötter så kan den enkelt ta plats ute på gatan eller inne på golvet. Produkten passar alltså lika bra utomhus som inomhus och är oerhört anpassningsbar beroende på vilket underlag du ska använda den på. En beachflagga är den perfekta profilprodukten för er som vill fånga kunders och medlemmars uppmärksamhet med en smidig produkt och få mycket reklamyta för pengarna.

Saker du bör tänka på inför köp av beachflagga med tryck

Innan ni genomför en beställning och börjar designa beachflaggor finns det några faktorer att ta ställning till för att produkten ska bli så hållbar, prisvärd och effektiv som möjligt utifrån just era förutsättningar och önskemål. Vi har listat några frågeställningar här nedan:

Hur många beachflaggor behöver du?

Det vanliga är kanske att företag och verksamheter vid första tanken vill beställa en enda beachflagga och låta den jobba på egen hand. Vi rekommenderar starkt att se över möjligheterna till att låta beachflaggorna tala sitt tydliga språk i par eller i en grupp av flaggor. Flera beachflaggor med tryck ger både en mer massiv marknadsföringseffekt men de kan också fungera som en förlängning av varandra - detta kan alltså ha betydelse för hur ni ska välja att designa flaggorna. Om ni ska ha en enda beachflagga kanske ni helst vill få plats med både logga, namn och budskap, medan om ni beställer flera beachflaggor med tryck kan ni på ett snyggt och effektivt sätt fördela upp designen och informationen med att t.ex ha logotyp på den ena, namn på en annan och budskap på övriga.

När ska de användas och vilket budskap vill du ge?

När ska era beachflaggor med tryck användas? I vilka olika sammanhang? Ska de följa med på mässor där ni vill ge information och locka in potentiella kunder? Ska de fungera som informationshållare utanför er butik eller kontor för att visa ”här hittar ni oss”. Oavsett så är beachflaggor en god och klok investering eftersom ni med ett tydligt, genomtänkt och effektivt budskap kan använda samma flagga i en rad olika sammanhang, endast genom att anpassa strandflaggan utifrån följande faktorer:

På vilket underlag ska flaggan användas?

Det kan vara bra att veta på vilken mark som flaggan oftast ska användas så ni kan avgöra vilket fäste som passar bäst. Ska ni ha den ute på asfalt en blåsig dag? Kommer ni att ta med den till kusten eller badplatsen och behöver en metod att fästa ner flaggan med i sanden? Vi har en rad olika varianter på fästen; fötter kallade jordskruv, kryssfot, kryssfot med vattenbag, markspik, vattendunk och viktplatta - tillsammans kan vi hitta den kombination som passar bäst för er beroende på var ni ska sätta upp strandflaggorna. Vi erbjuder alla dessa varianter för att göra det så enkelt som möjligt för er att ändra fästningsanordning om beachflaggan ska byta plats och underlag.

I vilken miljö ska beachflaggan md tryck användas?

Våra beachflaggor är som vi tidigare nämnt lämpliga för både inom- och utomhusmiljöer. Väljer ni att använda flaggorna som reklampelare utomhus så kommer det att medföra en viss väderinverkan på den tryckta beachflaggan. Stommen och ramen kommer att hålla i många år, så det är tyget i sig samt färgstyrkan på det tryckta budskapet som kommer att påverkas av regn, rusk och solsken. För flaggor som står utomhus dagligen i alla väder kan man räkna med att behöva byta ut flaggtyget 1 gång per år. Varmt välkomna till oss på TrycktVal.se med era frågor och funderingar gällande våra beachflaggor med eget tryck!