Visar alla 5 resultat

Banderoller med eget tryck öppnar många möjligheter

Ett snabbt, effektivt och snyggt sätt att nå ut med sitt budskap är att använda sig av banderoller och vepor – vi på TrycktVal.se är här för att hjälpa dig! Vi skapar banderoller och vepor med tryck utifrån era önskemål, och den som vågar satsa på de större måtten kommer med hjälp av ett tydligt budskap att få en oerhört prisvärd reklamstation. Ska banderollen med tryck användas på verksamhetens fasad eller tillhörande byggnation? Är företaget aktiva på mässor och events och vill ha flyttbara banderoller med tryck till kommande evenemang? Kanske är det dags för den efterlängtade bröllopsfesten eller ett härligt födelsedagsfirande med särskilt tema?

Personligt utvalda banderoller med tryck

Oavsett användningsområde så kan vi hjälpa er att skapa personligt utvalda banderoller med tryck. En banderoll med er valda information och design kan användas istället för en vanlig skylt och ger ett ofta lika tydligt resultat, till en bråkdel av priset. Hos oss kan ni beställa egna banderoller med tryck i flera olika material och enligt de mått som ni har behov av. Vi har material för både inomhus och utomhus, vindtåliga och miljövänliga. Att använda sig av tryckta reklamprodukter såsom banderollers och vepor med eget tryck är ett klokt alternativ av flera olika anledningar. Banderollers med tryck är lättplacerade och går att anpassa utifrån era specifika behov om de så ska vara utomhus eller inomhus. Vi skapar banderollers enligt era önskemål för en enstaka helg eller om tanken är att banderollen med tryck ska räcka åri sträck eller till och med som en mer långvarig lösning. Nedan berättar vi mer om våra olika alternativ för banderoller med tryck.


Form, storlek och design på banderoller

Vi på TrycktVal.se tillverkar era banderoller med tryck utifrån era givna mått. Vissa av våra modeller går att beställa med en höjd på upp till hela fem meter, och på bredden finns i princip ingen begränsning. Behöver ni högre än fem meter så går det självklart utmärkt att skarva ihop delar för en större vägg- eller byggnadsyta, välkomna med era förfrågningar!

Enkla att montera

Oavsett hur ni vill fästa era banderollers med eget tryck så är alla våra banderollers av lättviktsmaterial, tyngst är vinylbanderollen som ändå endast väger 510g per kvadrameter. En tunnare aluminiumskylt väger vanligtvis cirka 2,5 kilo per kvadratmeter. Beroende på vilken typ av bakstycke ni ska fästa banderollen eller vepan vid så väljer ni upphängningsmetod. Är det en banderoll till en stor fest eller bröllop som alltså bara ska sitta uppe ett par dagar kan det vara gott nog att använda en ändamålsenlig tejp eller vanlig häftpistol om underlaget tillåter. Ska det vara en banderoll för ett längre syfte, t.ex vid firmans entré eller parkering så rekommenderar vi en lösning som inte skadar underlaget och som verkar för en så attraktiv placering och upphängning som möjligt.

Banderoller med tillval

Alla våra banderoller går givetvis att beställa med tillval, till exempel monterade metallringar, så kallade öljetter, och då sätter vi en ring per varje halvmeter banderoll. I kalkylatorn på denna sida finns för stunden endast tillval med öljetter men vi har en hel del andra val att erbjuda, t.ex kanaler, svetsning och kederlister. Ta gärna kontakt om du är intresserad av dessa typer av efterbearbetning.

Vilket material är bäst för en banderoll med tryck?

Det kan vara en utmaning att lista ut vilket material som egentligen fungerar bäst för er så vi ska göra vårt bästa för att ge er hjälp på traven.

Behöver ni en långvarig reklambanderoll med eget tryck som ska sitta utomhus på byggnader, byggställningar, arenor eller på annat vis ha en permanent plats utomhus? Då rekommenderar vi vår vinylbanderoll, som står emot både starka UV-strålar och frostiga vinterdagar. Visste ni att det även går utmärkt att beställa en dubbelsidig vinylbanderoll med egna tryck? Ofta kanske företaget eller verksamheten har flera budskap eller designs som ni skulle vilja visa upp, då är denna lösning perfekt och vi kallar den för Blockout. Blockout är även att föredra om ni behöver täcka för ljusinsläpp. Apropå ljusinsläpp så kanske ni vill sätta upp en vepa i ett skyltfönster men samtidigt kunna se ut? Då rekommenderar vi vår mesh banderoller med tryck.

Banderoller i polyester eller mesh

Två produkter som också fungerar utmärkt utomhus är våra banderoller i polyester eller mesh. Vår meshbanderoll med tryck är gjord av polyester och PVC-belagd väv, vilket gör att den är resistent mot sträckning, temperaturförändringar samt UV-strålar. Den är också perforerad så att vinden kan flöda fritt genom materialet och alltså förhindra den så kallade “segeleffekten”. Den passar alltså perfekt där det är blåsigt och ostadiga väderförhållanden. Tygbanderollen är även den i 100% polyester.

Ekologiska och återvinningsbara banderoll

Har ni en miljöprofil och tycker att många varianter på marknaden inte stämmer överens med era krav så rekommenderar vi varmt vår ekologiska och återvinningsbara banderoll i non-woven polyester. Allt från material till tryckfärger är miljöcertifierade och tryckresultatet blir fantastiskt. Den håller färg och form i ca 3 månader om den används dagligen, så har ni en säsongsbaserad aktivitet eller verksamhet är denna perfekt till ändamålet.

När vi trycker ert valda budskap på en banderoller eller vepa med tryck så kan vi lägga trycket på hela banderollens yta och den går att få i den storlek ni önskar. Alla banderoller levereras med förstärkta kanter och de kan också fås med öljetter eller andra tillval för upphängning. Vi erbjuder banderoller i fotografisk kvalitet i ett väldigt slitstarkt material så hjärtligt välkomna med era förfrågningar!