Visar alla 20 resultat

Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck är en väldigt populär profilprodukt för att få just ert företag att synas och det är lätt att förstå varför de är så omtyckta av våra kunder. Ni kan på ett enkelt, tydligt och snyggt sätt marknadsföra er förening eller organisation med upptryckta vattenflaskor. Vi människor blir dessutom allt mer hälsomedvetna och har större kunskap nu än någonsin tidigare om hur viktigt det är med sömn, fysisk aktivitet, att äta hälsosamt samt att få i sig tillräckligt med vätska varje dag. Fastän vi vet mer nu än någonsin så lever vi också stressigare liv än vad tidigare generationer har gjort. Då gäller det att försöka hitta de där genvägarna som underlättar för oss. Våra vattenflaskor med tryck tycker vi är just en sådan produkt och de är en av våra absolut bäst säljande artiklar här på TrycktVal.se.

Olika varianter av vattenflaskor med tryck

Här nedan visar vi dig alla våra olika varianter på vattenflaskor med tryck eller gravyr, där du kan välja och anpassa produkten utifrån just dina önskemål. Du kan få tryck på de flesta vattenflaskor, samt gravyr på de i metall. Vi har även gjort projekt där alla vattenflaskor får individuella namn.


Vattenflaskan med tryck - användbar i många sammanhang

Vi kan vara glada över att vi bor i ett land med vackra årstidsväxlingar, men ibland kan det kännas lite trist att den nya skidutrustningen kanske bara hann användas en enda vinterdag innan termometern tippade en bit över på plussidan och vi fick ta fram cykeln istället. Då gillar vi extra mycket att vissa produkter är sådana som kan användas dag ut, dag in och dessutom året om! Våra vattenflaskor med tryck är perfekta att ha på kontoret, i bilen, i träningsväskan eller weekendbagen. Ta med vattenflaskorna på picknick, i barnvagnen, på shoppingrundan eller på promenaden om du eller din hund blir törstiga. De fungerar givetvis lika bra för din valda sportdryck, kollagendryck, proteindryck eller liknande som inte behöver en shaker.

Stor tryckyta på vattenflaskor

Vattenflaskor fungerar ypperligt som profilprodukt då de har stor tryckyta vilket gör att loggan eller budskapet syns bra och vi kan trycka runt om på flaskan. Du kan själv välja bland ett flertal olika varianter av form, volym och färg samt ditt önskemål om tryckt motiv, för att göra vattenflaskor som sticker ut lite extra och som vi alltid vill ha nära och använda ofta. Våra flaskor finns i ett tiotal olika modeller som sträcker sig från 400ml upp till hela 900ml i volymkapacitet. Vilka varianter passar ert syfte bäst?

Perfekta produkter till mässor

Är det er logotyp vi ska trycka upp på flaskorna eller är det kanske ett citat eller särskild slogan som kunderna förknippar med ert företag eller organisation? Valmöjligheterna är oändliga för denna typ av profilprodukt med dagens teknik. Det fina med denna typ av produkt är också att den blir väldigt uppskattad av mottagarna, den är tålig och kommer att sprida ert valda motiv i många år framöver.

Hur mycket vatten ska vi dricka på en dag?

En vanlig dag bör vi få i oss ca två liter vatten för att kroppens funktioner ska fungera som bäst. Dagar då vi har varit extra fysiskt aktiva eller om vi har utsatts för mer värme än vanligt kan vi behöva så mycket som upp till fyra liter vatten på ett dygn. Med en snygg och funktionell dryckesflaska, tryckt med det som ligger varmt om hjärtat så blir just flaskan från TrycktVal.se den som kommer användas oftast och därmed också synas mest och längst i olika sammanhang.

Beställ Vattenflaskor med tryck i små antal

Självklart levererar vi din beställning tryggt och säkert oavsett var i landet du befinner dig. Vi på TrycktVal.se arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar och vara det tryggaste alternativet för dig när det gäller att skapa produkter som passar dina aktuella behov. Varmt välkommen med dina frågor så hjälper vi gärna till och guidar dig genom de olika alternativen. Hos oss kan du beställa så lite som 10 stycken med tryck eller gravyr.