Visar alla 40 resultat

Täckjacka med eget tryck

Det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder – så se till att införskaffa bra profilkläder och överraska dina anställda eller kunder.

Att få en täckjacka med eget tryck som gåva kommer garanterat att sätta ett leende på mottagarens läppar. Den kommer vara väl uppskattad och användbar. Med en täckjacka med tryck kommer exponeringen av ditt företag följa med ut i vimlet av människor. En täckjacka med eget tryck är användbar i många tillfällen samtidigt som den är otroligt snygg. Med ett enkelt, snyggt och stilrent tryck kommer den med säkerhet användas ännu mer – vilket i sin tur ger mer exponering.

Tryckt Val erbjuder en mängd olika stilar av täckjackor från några av marknadens mest erkända och respekterade tillverkare. Hör av dig till oss på Tryckt Val så hjälper och guidar vi dig i valet av tryckmetod. Så att du inte bara ska få den perfekta passformen på din täckjacka, utan även den perfekta dekorationen.

Här kan du se fler jackor med eget tryck eller andra typer av profilkläder. Allt går såklart att få med eget tryck eller brodyr.


Täckjacka / Quilted jacket

Kärt barn har många namn som man brukar säga. En täckjacka kan även benämnas som en quilted jacket vilket egentligen är benämningen på engelska. På svenska kan det även kallas för kviltade jackor. Kviltning – även quiltning eller vaddstickning är en textil teknik där man sammanfogar textilbitar med mellanliggande vadd.

Glöm inte jackan

En täckjacka med eget tryck är en perfekt present till anställda och kunder. En uppskattad och användbar profilprodukt för de flesta.

Många satsar stort på att införskaffa sig olika profilkläder till inomhusbruk – men glömmer ofta de klädesplagg som syns när man kommer ut. En jacka är det sista vi drar på oss, men det första vi lägger märke till. Så se till och införskaffa dig jackor med eget tryck för att sprida marknadsföringen och ge ett gott intryck även utanför kontorets väggar. En täckjacka med eget tryck är därför perfekt. En snygg jacka med många goda egenskaper. Oavsett vad för täckjacka du är ute efter har vi det du söker.

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på Tyckt Val. Vi ska göra allt vi kan för att guida och hjälpa dig så att du kan framkalla den perfekta profilprodukten med eget tryck för ditt företag!