Visar alla 42 resultat

Softshelljackor med tryck

Mjukskalsjacka eller softshell jacka är ett ypperligt alternativ för dig som vill kunna hålla dig varm och torr.

De är tillverkade av ett vatten- och vindavvisande material som ser till att även kalla vår- och höstkvällar är varma och bekväma att vara ute i.

Ett alternativ som passar för alla situationer där du behöver hålla vinden borta och samtidigt hålla dig torr. En softshell jacka med eget tryck ger dig möjligheten att välja en jacka som passar för dina behov och sedan anpassa den efter dina önskemål. Du kan välja att ha logon eller något annat passande tryck.

Här kan du se fler jackor med eget tryck eller andra typer av profilkläder. Allt går såklart att få med eget tryck eller brodyr.


Softshell jackan är vattentät, vindavvisande och lätt att bära

En softshell jacka passar trots allt som arbetskläder inom många branscher och verksamheter. Fördelen är att den håller värmen och är vattentät. Den är samtidigt inte i vägen under arbetet utan är både tunn och lätt att bära. Genom att välja ett eget alternativ och välja ett tryck kan du få en arbetsjacka som passar utmärkt för de flesta situationerna.

Sätt din prägel med ett eget tryck

Få friheten att röra armarna utan att det är något i vägen. En softshell jacka med eget tryck kan vara precis det alternativet dina anställda eller du själv behöver. Den har gott om fickor för olika redskap och verktyg utöver sin förmåga att hålla bäraren varm och torr. Ett bra alternativ som passar även för de tuffaste arbetsplatserna och som gör en stor skillnad under blåsiga och regniga dagar. Jackan har även en god andningsförmåga och är därmed också väldigt bekväm.