Visar alla 22 resultat

Vinterjackor med eget tryck

Med tanke på Sveriges kalla och långa vintrar så är vinterjackor med tryck den perfekta sortens profiljacka för alla sorters företag – för ingen gillar att gå runt och frysa!

Med en vinterjacka med eget tryck så kommer marknadsföringen att följa med dina anställda utanför kontorets väggar; till och från jobbet, när de är på ärenden eller när de åker runt och föreläser. En uppskattad profilprodukt som med hjälp av en snygg och stilren design även kommer komma till god användning på fritiden. En vinterjacka som present gör inte bara kunden eller dina anställda lyckligare, den gör de även varmare och lite snyggare.

TrycktVal erbjuder en mängd olika stilar av vinterjackor från några av marknadens mest erkända och respekterade tillverkare. Hör av dig till oss på Tryckt Val så hjälper och guidar vi dig i valet av tryckmetod så att du inte bara ska få den perfekta passformen på din vinterjacka, utan även den perfekta dekorationen med eget tryck. Här kan du se fler jackor med eget tryck eller andra typer av profilkläder. Allt går såklart att få med eget tryck eller brodyr.


Perfekt i Sveriges kalla klimat

På våra breddgrader är det oerhört viktigt med riktigt varma, värmeisolerande och sköna vinterjackor, så man slipper gå runt och frysa när man ska gå ut. Att vara ute på vintern kan vara riktigt skönt men är någonting som många fruktar på grund av att man inte har en ordentlig vinterjacka. Vi har vinterjackor i många olika modeller, färger, storlekar och passformer så att du ska hitta det du söker.

Parkas med eget tryck

Ett säkert kort är alltid en parkas med eget tryck då den passar i de flesta sammanhang oavsett om det är till vardags, ett lite finare tillfälle eller en heldag utomhus. Parkas med tryck är en perfekt vinterjacka som går att använda i många olika tillfällen. En parkas är en snygg, varm och skön jacka i en längre modell som ofta gör att den går över rumpan. Detta gör att den värmer extra mycket och en större del av kroppen. En parkas kan även med all rätt kännas lite lyxigare, detta på grund av den lite längre modellen, stilrena designen och den snygga passformen.

Glöm inte jackan

En vinterjacka med eget tryck är en perfekt present till anställda och kunder. En uppskattad och användbar profilprodukt för de flesta.

Många satsar stort på att införskaffa sig olika profilkläder till inomhusbruk – men glömmer ofta de klädesplagg som syns när man kommer ut. En vinterjacka med eget tryck är det sista vi drar på oss, men det första vi lägger märke till. Så se till och införskaffa dig vinterjackor med tryck för att sprida marknadsföringen och ge ett gott intryck även utanför kontorets väggar.

En stilren vinterjacka eget tryck

När man ska välja en vinterjacka bör man först fundera på vart och när den ska användas då det finns otroligt många modeller på vinterjackor. Är du ute efter en lite mer sportig vinterjacka att ha i skidbacken? Eller en tjockare och längre jacka som går över rumpan så att den värmer lite extra? Eller en stilren och enkel vardagsjacka ha på väg till jobbet? Vi har jackan som passar för dig och ditt företag.

När du ska välja din vinterjacka med eget tryck kan det vara smart att en extra gång fundera på vad som kommer passa de som ska ha användning för jackan och därmed få ut maximal nytta då det blir större sannolikhet att de bär sina jackor även på fritiden. Ett annat sätt att garantera att de har nytta för jackan på fritiden är att göra en diskret och snygg logomärkning med tryck eller brodyr som passar på jackan. Den mest klassiska logoplaceringen på en vinterjacka med eget tryck är en liten märkning på vänster bröst, men det är även populärt att sätta märkningen på armen, i nacken eller längst ner på ryggen. Hör av dig till oss på Tryckt Val så hjälper vi och guidar dig genom val av tryckmetod.