Visar alla 7 resultat

SPORTVÄSKOR MED TRYCK
Sportväska, sportbag, hockeytrunk, gymväska – ja, kärt barn har många namn. Med en sportväska med tryck kan du gå till gymmet eller träningen med stil. En sportväska är intebara perfekt till träningen utan den här rymliga väskan passar till många olika tillfällen, kanske som resväska under en weekend?

Vi på Tryckt Val har sportväskor med tryck i många olika modeller, färger och prisklasser. Hör av dig till oss så guidar vi dig genom dina val så du ska kunna hitta det du söker.


DEN ANVÄNDBARA REKLAMPELAREN

Vi har sportväskor med tryck som passar till alla möjliga aktiviteter, oavsett om det är till gymmet, lagsporten, dansen eller weekendresan. Vi har många olika modeller på träningsväskor men det som de alla har gemensamt att de är rymliga, vilket är A och O för en bra träningsväska. Men en sportväska behöver naturligtvis inte låsa sig till ett syfte utan kan användas till många olika saker, med en sportväska med tryck kan du se sportig ut oavsett om det är till träningen, jobbet eller till affären. Väskor generellt är en otroligt bra reklampelare då den är tidlös och syns ofta i folkvimlet. En sportbag med tryck kan på ett snyggt sätt marknadsföra ditt företag.