Visar alla 4 resultat

Klasströjor med tryck

Här har ni möjlighet att beställa matchande tröjor med tryck eller brodyr i en uppsättning så det räcker till en hel skolklass, elevråd, universitetskår, kamratstödjare, friends-förening eller liknande. Genom hela skolåldern skapar vi minnen som räcker en livstid, passa på att trycka upp gemensamma klasströjor med tryck för att förstärka känslan av gemenskap och samhörighet i gruppen så att vänskapen kan sträcka sig även vidare i livet. Hos oss på TrycktVal.se kan ni välja mellan många olika profilkläder, det gäller bara att definiera vilka produkter som passar just era behov. Vi trycker på huvtröjor, v-ringade tröjor, stickade tröjor, klassiska collegetröjor, piké och många sorters t-shirts som passar utmärkta för klasströjor med tryck eller broderi. Är ni ute efter en stilren, uppklädd klasströja med brodyr eller använder ni hellre en mysig screentryckt klasströja med dragkedja och luva? Värdesätter er klass, grupp eller förening miljöarbete och ekologiska material? Då har vi profilplagg från ledande miljö- och Fairtrade-certifierade märken att rekommendera. Välkomna med era förfrågningar!


Hur väljer vi modell på klasströjor med tryck?

När det handlar om att beställa klasströjor med tryck åt ett större antal personer är det klokt att ha tänkt igenom önskemål och behov. Ska klasströjorna med tryck användas endast av eleven/individen själv i den vanliga vardagen eller ska dessa klasströjor med tryck eller brodyr fungera som reklampelare och fånga uppmärksamhet t.ex på undervisningsmässor, föreläsningar, skolans eller föreningens “öppet hus”, värvningsträffar och så vidare?

Genom att fundera ut vilka behov som finns och vilka användningsområden ni önskar att klasströjorna med tryck ska användas inom så blir det lättare för er att kunna göra ett urval bland våra många olika modeller av tröjor och t-shirts som passar för att trycka upp som klasströjor eller föreningströjor. Vårt tips är att noga gå igenom vårt stora sortiment av valmöjligheter. Välj sedan ut ett par enstaka varianter som ni vill gå vidare med och därefter kan ni gärna kontakta oss så hjälper vi gladeligen till med processen!

Hur ska vi tänka kring storlek på klasströjorna?

Detta är en vanlig fråga när det gäller klasströjor med tryck och vi har svaret! Hos oss på TrycktVal.se finns den unika möjligheten att kombinera både olika storlekar och olika modeller så länge det valda trycket på klasströjorna är detsamma för hela beställningen. För är det något vi alla vet redan på förhand så är det att oavsett om det är en vuxen personalgrupp eller en gymnasieklass som ska beställa klasströjor med tryck så kan storlekarna variera oerhört på de olika individerna som ska bära plaggen - och så måste det få vara. Varje person är unik och värdefull, därför har vi på TrycktVal.se bestämt oss för att erbjuda möjligheter att kunna kombinera olika klasströjor med tryck i er beställning utifrån den tilltänkta gruppens sammansättning och behov.

Är klassens individer ändå ganska inom samma storleksspann så kan ni välja en modell, och en eller ett par storlekar som passar de allra flesta. Förslagsvis då en större modell som är tänkt att vara ganska löst sittande i passformen, oftast kan en luvtröja med dragkedja vara att föredra. En t-shirt som känns för tajt åtsittande på vissa och för sladdrig på andra kommer mest troligt att bli en hyllvärmare och glömmas bort.

Har ni möjlighet att låta individerna vara med och påverka så är vårt tips att välja ut det alternativ ni helst vill se användas som klasströjor med tryck och låt varje enskild person som ska bära klasströjan själva få välja storlek innan ordern slutförs. En klasströja med tryck fungerar utmärkt både för att stärka gruppkänslan och positiviteten i gruppen samtidigt som klasströjan hjälper till att marknadsföra sin skola/klass/studentförening/elevrådsgrupp eller liknande ute i alla sociala sammanhang där den används.

Vi på TrycktVal.se har profilplagg av hög kvalitet och från olika marknadsledande tillverkare vilket gör valet att bära klasströjor med tryck från oss till en klok investering. Vi har även andra profilprodukter som kan passa till skolklasser, t.ex vattenflaskor, nyckelband och pennor för att välja några, den typen av profilering bidrar dock inte till samhörighetskänslan på samma sätt som att alla i klassen eller gruppen har likadana klasströjor med tryck.

Att trycka på klasströjor

Vi på TrycktVal.se använder oss av flera olika metoder för att anpassa produkten på ett så bra sätt som möjligt ut till er. Här kan Ni välja mellan många olika klasströjor med eget tryck eller brodyr. Hos oss kan ni beställa även ett litet antal profilerade klasströjor, minimiantalet för beställning är 10 exemplar. Utifrån antal samt vald modell väljer vi tillsammans den tryckmetod som passar plagget bäst. Dessutom kan vi brodera er valda design för ett exklusivt och lyxigare utseende! Brodyr är också ett uppskattat alternativ på de flesta varianter av tröjor då brodyrtrycket tål höga tvättemperaturer. De tre vanligaste teknikerna vi använder oss av är screentryck, DTG och broderi.

● Screentryck betyder att vi pressar färg genom en silkesduk sträckt över en ram. Denna process görs igen för varje färg och ger ett tjockt färglager med lång hållbarhet. Screentryck ger ofta bäst resultat, och är dessutom i många fall den billigaste tryckmetoden så länge det inte är alltför många färger som ska tryckas på plagget.

● DTG - Direct To Garment, är en tryckteknik där en maskin används direkt på plagget. Detta är en digital process vilket gör den speciellt lämpligt för ett litet antal artiklar där det ska skrivas ut i flera färger. De senaste åren har den tekniska utvecklingen gått i en rasande takt. Detta har gjort DTG till en fullfjädrad ersättning för screentryck i ett flertal produktioner.

● Broderi är ett bra sätt att ge dekorationerna en mer exklusiv känsla. Detta är den föredragna tekniken för t.ex. pikétröjor och jackor men är mindre lämplig för tunnare tyger som vissa skjortor och en del träningsplagg. Broderier tål också att tvättas i höga temperaturer. Broderi prissätts efter antalet stygn och dekorationens storlek bestämmer priset.

Leveranstiden är normalt två till tre veckor, vi lagerhåller vissa tröjor så att ni enkelt ska kunna få snabbast möjliga service och leverans.