Visar alla 4 resultat

USB STICKOR MED TRYCK

Har du haft något viktigt dokument eller fil som verkligen inte får försvinna någon gång? Se till att extra spara det på en USB stickor med tryck. Om du har sparat filen, dokumentet eller bilderna på USB stickan så skulle det inte göra någonting om datorn skulle gå sönder då du har en extra kopia på USB stickan. Med hjälp av en USB sticka kan du också enkelt ta med dig presentationsmaterialet till kundpresentationer då man inte alltid kan förlita sig på att uppkomlingen är bra eller går att koppa upp sig på. Så kör med det säkra kortet istället för sura miner.

Vi på Tryckt Val AB har olika USB stickor med tryck så du ska hitta det USB minnet med de minne du söker och som speglar ditt företag bäst. Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig, så hjälper vi dig!


Vad är en USB Sticka?

En USB - sticka är en datalagringsenhet som innehåller ett flashminne med USB anslutning. Det går då att föra över dokument, filer osv på USB stickan som sen enkelt går att öppna upp genom att föra in USB – stickan i det USB uttag som finns på de flesta moderna datorer. USB stickan används som samma anledning som disketter och CD - skivor används, för lagring, data backup och överföring av datafiler. Med ständiga förbättringar sjunker USB minnena i pris samtidigt som prestandan ökar vilket leder till att disketter och CD – skivor idag inte är alls lika populärt. De första USB – minnena dök upp på slutet av 1900 – talet. Man har beräknat att ett USB minne kan hålla 10-20 år vid normalt bruk innan det blir långsamt och opålitligt. Ett USB minne väger idag vanligtvis mindre än 30 gram.

Modernt på mässan

Dela ut digitalt material på mässan istället för att ge bort utskrivna kataloger eller reklampapper. Ett USB minne med tryck väcker intresse och nyfikenhet för kunderna och det sticker ut mer än vad ett reklampapper gör. Visa modernitet och bry er samtidigt om miljön genom att strunta i alla pappersblad. USB minne med tryck är även en användbar profilprodukt! USB – stickor visar på modernitet och används på många arbetsplatser. Det är ett måste för dem som hanterar stora filer eller som vill ha en extra kopia så att filen inte försvinner om datorn skulle krascha. Man kan inte alltid lita på att uppkopplingen kommer fungera, därför är det viktigt att ha en nödlösning vid en stor presentation eller liknande. En USB sticka med presentationsmaterialet är då perfekt! USB minnet kan helt enkelt vara till stor nytta, och genom att sätta ert företags logga på så kommer kunden eller användaren av USB minnet alltid vara dig tacksam när det kommer till en sådan situation där USB stickan verkligen räddat. USB stickor med tryck är en storsäljare och en väldigt populär profilprodukt som du kan vara garanterad på kommer till användning. Hör av dig till Tryckt Val AB så hjälper vi dig!

USB stickor med tryck till Stockholm och hela Sverige

Vi på Tryckt Val levererar läckra USB Stickor till Stockholm och hela Sverige. Genom goda fraktavtal och stor kunskap hjälpaer vi dig att hitta rätt USB som passar din profil