Visar alla 25 resultat

Sommarpresenter med tryck

Sommar, sommar, sommar! Här har vi samlat ett stort gäng av våra favoritprodukter som är perfekta inför sommarens alla äventyr – vi har presenterna för alla tillfällen, både om dagarna blir härligt fartfyllda eller härligt långsamma. Passa på att införskaffa omtyckta sommarpresenter med tryck till era anställda, kollegor eller varför inte utvalda kunder och kundgrupper som ni vill visa uppskattning. Samtidigt som det är ett sätt att servera omtanke och välönskningar genom en sommarpresent med tryck så innebär detta också att ert företag kommer att kunna synas i många olika sammanhang under sommarmånaderna. På så vis får ert företag en fortsatt exponering via era anställda eller utvalda kundgrupper som tar del och använder era tryckta produkter.

Hos oss på TrycktVal.se kan ni plocka ihop ert färdiga kit med valfria sommarprodukter, varför inte leverera en strandväska med tryck fylld med några av våra favoritsaker att använda på sommaren? Bara tanken om en praktisk väska eller kylbag innehållandes noga utvalda sommarpresenter gör nog oss alla på ett bättre humör! Välkommen att ta del av vårt stora utbud på profilartiklar som lätt kan bli till uppskattade sommarpresenter med tryck!


För vem passar en sommarpresent med tryck?

Här går det att anpassa sommarpresenterna beroende på vilka era mottagare är. Om ert företag är i en hälsoinriktad bransch där medarbetare och kunder ofta är aktiva och ute på språng så kommer handdukar, solglasögon, midjeväskor och strandtennis-set väl till pass. Är mottagarna istället sådana som verkligen ser fram emot lugna dagar på stranden så passar handduken och solglasögonen åter in men även flip-flops med tryck, strandstol i trä och den smarta vattentäta väskan. Packa ner ert valda produktkit i en snygg strandväska i canvas med eget tryck.

Oavsett vilka som ska få ta emot era sommarpresenter med tryck så har vi givetvis produkter som passar alla! I vårt sortiment finns till exempel en smart liten behållare med solkräm SPF25, ett stilrent paraply och även snygga högtalare som ni också kan beställa med eget tryck.

Vi på TrycktVal.se har profilprodukter av hög kvalitet och från olika marknadsledande tillverkare vilket gör valet till en klok investering. Vi har även andra tryckbara artiklar som kan passa till sommarpresenter för anställda, t.ex vattenflaskor och nyckelband. Ska era anställda ut och resa igen efter två års pandemi-restriktioner? Då blir det utmärkt att komplettera med bagagevåg och bagageband.

Stärk Ert varumärke

Att investera i utvalda sommarpresenter till företagets alla anställda är ett klokt val. Genom vår stora variation av valbara produkter finns här alla möjligheter till att bredda företagets tillväxt över sommaren. När många andra företag går i vila och inte syns lika mycket som övrig tid på året är det ett bra tillfälle att utöka sina olika marknadsföringskanaler - sommarpresenter med tryck är ett smart sätt att göra det på. Genom att sätta ert företags- eller förenings logotyp på utvalda sommarpresenter med tryck investerar ni i positiva vibbar som förstärks varje gång någon ser ert varumärke på just de valda sommarpresenterna.

Den positiva känslan förstärks när era anställda eller utvalda kunder är ute på sina sommaräventyr; antingen lokalt, nationellt eller t.o.m globalt. Vad är det för slags geografisk exponering som ert företag behöver mest? Har ni enbart kunder inom Sverige eller når ni även ut till övriga Europa och världen? Med era anställdas hjälp så kommer ert företag att kunna synas i den lokala livsmedelsbutiken, på barnens träningar och matcher, ute på promenaden, golfrundan, kön till postombudet, kiosken, stranden, lokaltrafiken och så vidare.

Att satsa på gemensamma profilartiklar med personligt utvalt tryck bidrar till en positivare syn på ert företag och ett effektivt sätt att marknadsföra er på ett annat sätt än via betald reklam. På detta vis kan ni få ert företag eller organisation att växa. Genom att använda sommarprodukter med tryck för flera olika sammanhang så missar ni inga affärstillfällen eller möjlig kund- och medlemsrekrytering. Välj sommarartiklar med tryck från oss på TrycktVal.se, vi guidar er genom designprocessen och läs mer hur det går till här nedan.

Hur trycks vårt motiv på sommarpresenter?

Vi på TrycktVal.se har flera olika valmöjligheter när det gäller tryckmetoder för att färdigställa era valda produkter på ett så bra sätt som möjligt. Utifrån antal samt vald produkt väljer vi tillsammans den tryckmetod som passar profilartiklarna bäst. Dessutom kan vi brodera er valda design på de flesta textilprodukter för ett exklusivt och lyxigare utseende! Brodyr är också ett uppskattat alternativ på de flesta varianter av tröjor då brodyrtrycket tål höga tvättemperaturer. De tre vanligaste teknikerna vi använder oss av är screentryck, DTG och broderi.

● Screentryck betyder att vi pressar färg genom en silkesduk sträckt över en ram. Denna process görs igen för varje färg och ger ett tjockt färglager med lång hållbarhet. Screentryck ger ofta bäst resultat, och är dessutom i många fall den billigaste tryckmetoden så länge det inte är alltför många färger som ska tryckas på produkten.

● DTG - Direct To Garment, är en tryckteknik där en maskin används direkt på produkten. Detta är en digital process vilket gör den speciellt lämpligt för ett litet antal artiklar där det ska skrivas ut i flera färger. De senaste åren har den tekniska utvecklingen gått i en rasande takt. Detta har gjort DTG till en fullfjädrad ersättning för screentryck i ett flertal produktioner.

● Broderi är ett bra sätt att ge dekorationerna på textilbaserade produkter en mer exklusiv känsla. Detta är den föredragna tekniken för t.ex. pikétröjor och jackor men är mindre lämplig för tunnare tyger som vissa skjortor och en del träningsplagg. Broderier tål också att tvättas i högre temperaturer. Broderi prissätts efter antalet stygn och dekorationens storlek bestämmer priset.

Varmt välkomna med era frågor och funderingar, vi på TrycktVal.se finns här för att hjälpa er att synas mer, tydligare och bättre!