Visar 1–50 av 51 resultat

Matterhorn – Jackor med tryck och brodyr

Varumärket Matterhorn är något vi på Tryckt val stolt har i vårt sortiment. Plaggen är tidlösa och alltid tillverkade i vad vi anser vara bra material. Oavsett om ni söker kläder för inomhus- eller utomhusbruk, slitstarka arbetskläder eller kläder avsedda för privat bruk finns finner ni detta i sortimentet från Matterhorn som vi på Tryck Val erbjuder. Vi kan trycka och brodera på hela sortimentet och du kan beräkna priser på Matterhorns kläder med tryck eller brodyr direkt på hemsidan. Kläderna är väldigt sköna att bära, och gör sig därför bäst när dem faktiskt används flitigt. -Längst in i garderoben gör dem ingen nytta, varken för medarbetaren eller för ert företag.

Välj Matterhorn – kvalitet i världsklass

Att stå bakom Matterhorns produkter är inte svårt! Väljer ni att trycka eller brodera på någon produkt från Matterhorn får ni snygga och sköna plagg, av kvalitet i världsklass, oavsett vilken kollektion eller produkt ni väljer, som kommer skapa värde över tid! Att kunna erbjuda marknaden Matterhorns kollektioner och produkter är något vi är stolta över.


Matterhorns naturinspirerade design

Matterhorn är ett berg beläget på gränsen mellan det Vackra Schweiz och anrika Italien, i nära anslutning till skidparadiset Zermatt, som år efter år lockar mängder med turister. Berget vars topp mäter 4478 meter över havet är täckt av glaciärer vilket är en fröjd för skid- och snowboardentusiaster.

Det är just detta berg som varumärket Matterhorn är inspirerat av. Det syns på kollektionernas design oavsett vilken klädkategori som studeras. Berget har en spetsig, väldigt unik design med klara linjer, vilket genomsyrar varumärket Matterhorns design. Designen kan av klädälskaren beskrivas med orden: Detaljer, stilfullhet, fina former och känsla. Varför inte beställa vinterjackor att bära, med valfritt tryck eller broderi och besöka bergets berg? - Vi hjälper er!

Matterhorns Kläder med tryck

Att ett företags medarbetare bär kläder med företagets logga kan ge ett företag stora fördelar. Det får de anställda att känna samhörighet och ger ett enhetligt intryck utåt, det ser professionellt ut och kan vara ett bra sätt att få företaget och dess budskap att synas, oavsett sammanhang. Vi på Tryckt Val erbjuder Matterhorns skaljackor, täckjackor, parkaser, fleecejackor och vinterjackor med tryck och broderi, för alla tillfällen.

Just broderitekniken är det få som känner till! Söker ni något exklusivare än tryck är det denna teknik ni ska använda. Den lämpar sig perfekt för logotyper och texter, och har en betydligt är betydligt mer slittåligt än tryck.

Vad ni väljer att trycka eller brodera på kläderna från Matterhorn är helt upp till er, men behöver ni guidning i djungeln av profilkläder hjälper vår kunniga personal mer än gärna till.

Få ert företag att synas med jackor från Matterhorn

Genom användning av profilprodukter utanför arbetsplatsen kommer ert företag eller varumärke att få exponering på ett annat sätt än betald reklam. Denna typ av exponering har visat sig vara effektiv, och lockar många nya kunder till just er verksamhet vilket hjälper er som företag att växa. Genom att ha profilkläder för olika sammanhang syns ert budskap på olika platser och situationer och inga affärstillfällen missas! Välj profilkläder som stärker ert budskap eller syfte. – vi på tryckt val hjälper er gärna!