Visar 1–50 av 87 resultat

Hållbara profilkläder från Neutral®, med rätt att synas

Det ska vara lätt att välja rätt! Letar ni efter schyssta profilkläder med tryck som dessutom är hållbart producerade? Välkomna! Här hittar ni funktionella och snygga kläder av det marknadsledande danska Neutral, en välcertifierad tillverkare av 100% ekologiska och fairtrade-märkta profilkläder, med basen i Köpenhamn och sin Fairtrade-certifierade verksamhet i Indien. Neutral är en framstående aktör när det kommer till miljömedvetenhet och rättvisa arbetsvillkor, därför har Neutral belönats med internationella hållbarhetscertifieringar för klädproduktion vad gäller följande sociala, etiska och miljömässiga kriterier: Fairtrade, GOTS, EU Ecolabel (blomman), SA8000 och Oeko-Tex.

Tryck från Neutral för starkare varumärke

Stärk ert varumärke med hållbara profilkläder med tryck från Neutral som dessutom är tillverkade på ett etiskt försvarbart sätt.

Att investera i tryckta tröjor till företagets alla anställda är ett klokt val. Det bidrar till ett sammansvetsat uttryck och att ha er logotyp på ett basplagg medför att varumärket syns i många olika sociala sammanhang även efter arbetsdagens slut. Känslan av professionalism förstärks när era anställda är ute för att göra sitt jobb, men den känslan följer med även i privata vardagen. Med era anställdas hjälp så kommer ert företag att synas i den lokala livsmedelsbutiken, på barnens träningar och matcher, ute på promenaden, golfrundan, kön till postombudet, kiosken, lokaltrafiken och så vidare.


Välj klokt och satsa hållbart - välj Neutral

Att satsa på gemensamma tröjor med personligt utvalt tryck bidrar till en positivare syn på ert företag och ett effektivt sätt att marknadsföra sig på ett annat sätt än via betald reklam. Detta kan bli extra slagkraftigt genom att använda sig av just hållbart producerade profilkläder med tryck. På detta vis kan ni få ert företag eller organisation att växa. Genom att använda profilkläder med tryck för flera olika sammanhang så missar ni inga affärstillfällen eller möjlig kund- och medlemsrekrytering. En snygg printad tröja av som dessutom är hållbart och etiskt producerad medför känslan av att ert varumärke eller förening förknippas med sunda val och värderingar. Ett varumärke som satsar på långsiktighet och medmänsklighet. Välj ekologiska och Fairtrade-producerade tröjor med tryck från oss på TrycktVal.se, vi guidar er genom designprocessen!

Vi på TrycktVal.se kan erbjuda olika sorters t-shirts, pikétröjor samt långärmade tröjor med dragkedja - alla certifierade av de fem ovan nämnda objektiva organisationerna. Alla plagg från Neutral är producerade i 100% ekologisk bomull och dessutom använder Neutral vindkraft i så stor utsträckning som det bara är möjligt under tillverkningen. De är i absoluta framkanten när det gäller att ha certifierade profilplagg, perfekta för egendesignade tryck. Om ert företag vill förbättra sin Corporate Social Responsibilty (CSR) och sitt miljöarbete är ekologiska profilplagg med tryck från Neutral ett klokt val.

Vad betyder CSR?

CSR är alltså förkortning för Corporate Social Responsibility och idén grundlades 1996 av den tidigare ordföranden för EU-kommisionen, Jacques Delors. I korta drag handlar det om ett företags ekonomiska, miljömässiga, sociala och etiska åtaganden. Med CSR menas det ansvar ett företag har för dess påverkan i samhället där företaget verkar. CSR handlar om att integrera mänskliga rättigheter, miljö, socialt ansvar och anti-korruption i företagets strategier och verksamhet.

Hållbara profilkläder från Neutral med tryck

Neutral tillverkar ekologiska och fairtrade-märkta profilkläder, avsedda för tryck och brodyr. Stärk er CSR och anseendet i stort med Neutrals hållbara kläder med eget tryck av ert företags eller förenings signum. Neutrals kläder och väskor är certifierade enligt GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000 samt Oeko-Tex. Inget annat profilplagg lever upp till en liknande standard. För företag och organisationer som satsar helhjärtat på sitt miljöarbete och sin CSR så är Neutrals ekologiska kläder för eget tryck ett givet val och vi på TrycktVal.se är redo att guida er framåt i designprocessen!

Våra miljövänliga tröjor och t-shirts från Neutral har alltså bland annat certifieringen OEKO-TEX som kontrollerar skadliga substanser i textiler. “STANDARD 100 by OEKO-TEX® “ är just nu det mest kända och spridda varumärket i hela världen, därför är det också världens ledande certifiering för textilier, tillbehör och produkter som provats med syftet att upptäcka innehåll av hälsoskadliga ämnen i materialen.Plagg från Neutral med tryck består av PFC-fri ytbehandling av yttertyget “Bionic ECO”. Väljer ert företag, organisation eller förening att trycka eller brodera på miljövänliga profilprodukter från Neutral får ni snygga och sköna plagg av kvalitet i världsklass, oavsett vilken produkt ni väljer.

HIttar ni inte GOTS-certifieringen på tröjan?

Det finns en enkel förklaring till att produkterna från Neutral inte är symbolmärkta med GOTS i plagg eller tags, detta är för att tryckmetoden inte är GOTS-certifierad i alla led - alltså, kläderna i sig är GOTS-certifierade men inte den fullständiga tryckprocessen och därav saknas just den märkningen på Neutrals tröjor med tryck.

Hållbar framgång

Neutrals recept för hållbar framgång är resultatet av mer än tjugo års erfarenheter i den vanliga textilindustrin. Erfarenheter med resultat att produktionskostnaderna skulle pressas ner till varje pris, och för att kunna genomföra dessa krav krävdes ett brutalt utnyttjande av natur- och människoresurser. Som en motpol till ovanstående så valde grundarna Lars Bech och Christina Larsen att istället utveckla en plattform för hållbar textilindustri, där tillverkningen sker med djupaste respekt för vår planet och människorna som befolkar den. 2008 tog de så steget till att forma Neutral och skapa den plattform de själva saknat så länge.

Grundstenarna i Neutral

Grundstenarna i Neutral har alltid varit en helhetssyn baserad på engagemang och ett övergripande fokus på att ständigt utvecklas och våga utmana sitt eget sätt. Neutral har belönats med de högsta certifieringarna gällande sociala, etiska och miljömässiga kriterier som finns att få i textilindustrin. Dessa certifieringar uppnås endast om standarden håller genom hela processkedjan och Neutral är mycket stolta över dessa certifikat, precis som att vi på TrycktVal.se är mycket stolta över att kunna erbjuda detta nytänkande och självklara klädmärke till våra svenska kunder. Neutral förtydligar också att deras certifikat betyder mer än bara själva märkningen på plagg och tags. Certifieringen fungerar som en garanti. En garanti för er kunder att Neutrals alla produkter är tillverkade enligt de internationella standarder som varje enskild certifiering kräver. Varje plagg, varje dag, alltid.

Dessa certifikat är definierade och övervakade av oberoende externa organisationer, för att Neutral ska kunna tillverka klädesplagg och accessoarer på det mest ansvarsfulla sätt möjligt. Genom att upprätthålla dessa standarder så behåller företaget en objektivitet gällande varenda av Neutrals produkter av högsta kvalitet. Ledningen på Neutral hälsar också avslutningsvis; Detta räddar inte världen. Men det är rimligt och förståndigt, och det gör det OK.

Idag kan det vara lätt att göra kloka medvetna val som bidrar till en mer hållbar konsumering. Vi på TrycktVal.se hjälper er genom processen!