Lista: De bästa profilprodukterna för sommaren

Sommaren är här och med den kommer chansen att visa upp ditt varumärke på ett fräscht och lekfullt sätt. Profilkläder, profilprodukter och reklamprodukter är ett utmärkt sätt att göra detta, och här kommer lite tips på vilka produkter som passar allra bäst för sommarsäsongen. 


Ekologiska T-shirts
T-shirts är en klassiker när det kommer till profilprodukter, och det är ärligt talat inte så konstigt – de passar faktiskt alla. De är dessutom bekväma, lätta att bära och erbjuder en stor yta för ditt varumärke att synas på. När du väljer ekologiska t-shirts, visar du ditt företags engagemang för hållbarhet. Ekologiska t-shirts är tillverkade av miljövänliga material som ekologisk bomull, vilket minskar miljöpåverkan jämfört med traditionella t-shirts. Tryckt Val har ett stort utbud av t-shirts för alla smaker.

Paraplyer
Vi kan ju inte prata om svensk sommar utan att nämna regn. Sommaren är som bekant inte bara sol och värme, ibland kommer det oväntade regnskurar. Därför är paraplyer utmärkta reklamprodukter för sommaren. Med din logotyp på paraplyet kommer ditt företag att synas även under de regnigaste dagarna, och vad kan väl vara bättre att assocerias med än en produkt som verkligen är en “räddare i nöden”? Välj färg, vilken typ av skaft du är ute efter och sätt loggan på en riktig favorit.

Kylväska
Ha med dig favoritdrycken på utflykt eller ta med kylvaror på er företags-picnic. Kylväskan är ett säkert kort på sommaren och är dessutom en riktigt bra profilprodukt som du kan ge som present till dina medarbetare eller till era kunder. Vår kylväska kommer med praktiska fack och håller dina varor kylda länge. 

Piké med brodyr
Vad är väl en sommar utan den klassiska och alltid lika trendiga pikétröjan? För en mer professionell look, överväg piké med brodyr. Pikétröjor är eleganta men ändå bekväma, vilket gör dem perfekta för sommarens affärsevenemang. Brodyren ger en lyxig känsla och håller länge, vilket gör pikén till en hållbar och snygg profilprodukt. Går även att få med enklare tryck. 

Solstol
Om du letar efter en solstol i trä som är lika snygg som bekväm, då har du hittat rätt. Tryckt Vals klassiska solstol är tillverkad i trä och passar precis lika bra på stranden som på balkongen. Stolen är dessutom ihopfällbar vilket gör den praktisk att ha med på utflykten! En av sommarens

Högtalare Bluetooth
En liten, trådlös högtalare i Bluetooth är den perfekta sommarpresenten, med din logotyp på blir den dessutom en suverän present även till era kunder och partners.

Tryckt Vals bluetooth-högtalare är riktigt snygg med sitt hölje i bambu och nätta storlek. Högtalaren kommer med e laddningsbart 450 mAh batteri, laddare och AUX/USB kabel. Högtalaren har en smart LED-indikator och handsfree ringfunktion vilket gör den smidig att ha med i väskan så att du kan njuta av musik och poddar var som helst. 

Kepsar med tryck
Sist men inte minst vill vi tipsa om kepsar med tryck. Kepsar är inte bara praktiska för att skydda mot solen, de är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke. Med ditt tryck på kepsarna kommer ditt varumärke att synas överallt, från stranden till sommarens festivaler.

Så, oavsett om du väljer ekologiska t-shirts, paraplyer, shorts, piké med brodyr eller kepsar med tryck, kom ihåg att välja profilprodukter som representerar ditt varumärke och passar för sommaren.